Now Reading:
Ogroman skok broja novozaraženih u Koprivničko-križevačkoj županiji, ima i preminulih
Full Article 1 minutes read

Ogroman skok broja novozaraženih u Koprivničko-križevačkoj županiji, ima i preminulih

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije izvijestio je kako su na području županije potvrđena 302 nova slučaja bolesti COVID-19, a trenutno je aktivno 1110 slučaja.

Ozdravilo je 40 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 46 pacijenata od kojih je njih devet na respiratoru.  U OB Koprivnica preminule su dvije osobe (1937. i 1948. godište) s pozitivitetom na koronavirus koje su u kliničkoj anamnezi imale i druge pridružene bolesti te nisu bile cijepljene protiv bolesti COVID-19.

Tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 610 uzoraka – PCR i brzim antigenskim testiranjem,  sa sumnjom na koronavirus. Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 je potvrđena kod 12145 osoba.

Jučer je u Đurđevcu uspješno provedena akcija cijepljenja protiv bolesti COVID-19 kojoj se odazvalo ukupno 797 građana, koji su primili prvu, drugu i treću dozu cjepiva.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se ograničilo širenje zaraze koronavirusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

www.sjever.hr/kckzz.hr
10.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.