Now Reading:
JEDINSTVENA PRILIKA: MARLEX, Sale-Mont Krapina d.o.o. pruža vam priliku da utoplite svoj dom novom stolarijom i smanjite potrošnju energije – iskoristite akciju i zatražite ponudu već danas!
Full Article 3 minutes read

JEDINSTVENA PRILIKA: MARLEX, Sale-Mont Krapina d.o.o. pruža vam priliku da utoplite svoj dom novom stolarijom i smanjite potrošnju energije – iskoristite akciju i zatražite ponudu već danas!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome za što je ponajviše zaslužna Varaždinska kompanija Marlex, najveći domaći proizvođač PVC stolarije, ALU bravarije i IZO stakla, a koja vam sve do 31. prosinca 2021. godine pruža priliku nabavke premium profila po cijeni standardnih! Kompaniju Marlex struka svrstava u jednu od najboljih i najuspješnijih proizvođača, a vaš provjereni partner za izmjeru, narudžbu i ugradnju je tvrtka Sale-Mont Krapina d.o.o.

Akcijske cijene odnose se na profil za prozore energeto 8.000 s ugradbenom dubinom od 85 milimetara, profil energeto 5.000 s ugradbenom dubina od 70 milimetara, profil za vrata 7.000 s ugradbenom dubinom od 85 milimetara po cijeni užeg profila 4.000 s ugradbenom dubinom od 70 milimetara.

Profili koje Marlex koristi su energento, najbolji tro brtveni sistem PVC profila. Treća brtva profila specijalno je dizajnirana i sastavni je dio profila, međutim konkurenti na tržištu vrlo često spomenutu brtvu koriste od gume koja je porozna i ima vrlo kratak rok trajanja. U tom sistemu se ne koristi čelik već su profili ojačani specijalnim Powerdur® stripes by BASF materijalom koji se koristi u NASA programu, avio i auto industriji, služi kao ojačanje u cijelom okviru i spaja se na svi kutovima, puno je lakši i čvršći te se može 100% reciklirati.

Okovi koje tvornica Marlex koristi već su u osnovnoj ponudi samo ventilirajući okovi i njihova je startna nosivost 120 kilograma i u osnovnom je paketu. Svi sistemi su certificirani po TÜV standardu, a osim navedenih prednosti u materijalima tu su i vrhunski strojevi posljednje generacije, te vrijedne ruke 246 djelatnika koji daju finalni pečat Marlex sistemima prozora i vrata.

Staklo koje se koristi je pametno – planitherm 4s evolution, staklo koje se prilagođava atmosferskim prilikama u svim godišnjim dobima. Na primjer, tijekom ljeta reflektira dva puta više energije od ijednog drugog običnog, dvostrukog ili trostrukog stakla te održava idealnu temperaturu u prostoru i smanjuje troškove klimatizacije ograničenjem količine solarne energije koja ulazi u kuću i smanjuje potrebu za korištenjem klima uređaja. Isto se događa i zimi kada sprečava ulazak hladnoće čime smanjuje troškove grijanja. Kada je vani oblačno staklo se otvara i postaje transparentnije da bi propustilo što više svjetlosti u prostor. Isto tako, kada je vani sunčano staklo se samo zatamnjuje i sprečava ulazak previše svjetla i stvara ugodnu atmosferu u prostoru. U svakom slučaju 720 kombinacija stakala je garancija da Marlex ima rješenje za sve izazove!

Inače, tvornica Marlex je punoljetna, 18 godina iskustva u PVC i ALU stolariji, 47 partnera i distributera na području republike Hrvatske, 5 prodajnih salona u Italiji, Francuskoj Austriji i Njemačkoj, ali i veliki broj odrađenih projekata od kućnih do velikih investitora, garancija su pouzdanosti i kvalitete njenih proizvoda. Uvjerite se sami u kvaliteti proizvoda i posjetite prodajno-izložbeni salon u Krapini, Polje Krapinsko 114, od 8 do 15 sati, a van radnog vremena možete se najaviti na broj 091 147 92 54. Ponudu također možete zatražiti i na slmont.kr2019@gmail.com

Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom, smanjite potrošnju energije u Vašem kućanstvu i najvažnije – smanjite režijske troškove – iskoristite akciju i zatražite ponudu već danas!

www.sjever.hr
09.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.