Now Reading:
Uživancija uz Muru na dva kotača – uskoro besplatna biciklijada „Amazon of Europe“
Full Article 1 minutes read

Uživancija uz Muru na dva kotača – uskoro besplatna biciklijada „Amazon of Europe“

Turistička zajednica Međimurske županije poziva vas na besplatnu biciklijadu „Amazon of Europe“, zajedničku kružnu vožnju od Murskog Središća do Podturna i natrag.

Cilj biciklijade je upoznavanja područja uz rijeku Muru kao uzbudljive biciklističke destinacije, upoznavanje s projektom Amazon of Europe i novo trasirane biciklističke staze „Amazon of Europe bike trail“, kao i promicanje i jačanje prekogranične suradnje.

Biciklijada će se održati u subotu, 25. rujna, a okupljanje će biti na šetnici u Murskom Središću ispred Beach bara „Trska“ od 9:00 sati, a start će biti sat kasnije.

Ruta će prolaziti kroz Mursko Središće, Peklenicu, Križovec, Miklavec, Podturen, Sivicu, Remis, Gornji Kraljevec, Vratišinec, Brodec, Brezje te Mursko Središće. Ruta prolazi većim dijelom makadamskim cestama i stazama, te je pogodna za trekking i MTB bicikle. Kraći odmor za sudionike će biti u Podturnu uz Muru dok će na cilju u Murskom Središću biti okrjepa za sve sudionike.

Prijave se primaju do četvrtka, 23. rujna na tzmedimurje@gmail.com, telefon 040/310-071 ili preko društvenih mreža Turističke zajednice Međimurske županije (Visit Međimurje), a broj mjesta je ograničen.

www.sjever.hr/fb-visit međimurje
20.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.