Now Reading:
SDP brzo uzvratio – SDP je jaka stranka koja niti na jednoj razini ne ovisi o pojedincima
Full Article 2 minutes read

SDP brzo uzvratio – SDP je jaka stranka koja niti na jednoj razini ne ovisi o pojedincima

SDP je stranka koja godinama iz izbora u izbore dobiva veliku potporu birača Varaždinske županije, a tako će ostati i nakon izlaska iz stranke dosadašnjeg stranačkog kolege, ludbreškog gradonačelnika Dubravka Bilića i nekolicine članova stranke.

“SDP je jaka stranka koja niti na jednoj razini ne ovisi o pojedincima, bez obzira jesu li oni samo članovi ili obnašaju neku od funkcija u stranci ili vlasti. SDP okuplja članstvo i birače oko ideje socijaldemokracije, ideje pravednog društva u kojemu svaki pojedinac treba imati jednake šanse da uspije vlastitim radom i sposobnošću. SDP je stranka koja svoju snagu crpi iz brojnog članstva povezanog upravo oko ideje socijaldemokracije”, poručila je saborska zastupnica i predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske Županije Barbara Antolić Vupora dodajući kako je veličina i snaga stranke upravo u njenom zajedništvu, a ne u pojedincima.

Svatko bira svoj put, tako i kolega Bilić, SDP Varaždinske županije beskompromisno ide dalje u pripremama za lokalne izbore.

www.sjever.hr 23.02.2021.

Input your search keywords and press Enter.