Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
PR članak

Donosimo vam ponudu poslova na sjeveru Hrvatske. Možda već danas pronađete nešto za sebe!

Autor: Ivana Belošević
Donosimo vam ponudu poslova na sjeveru Hrvatske. Možda već danas pronađete nešto za sebe!

Pronađite 10 najnovijih poslova na posao.hr. Istražite ponude na sjeveru Hrvatske koje odgovaraju vašim vještinama i ambicijama te se prijavite već danas!

Krapinsko-zagorska županija

Teampoo personal service gmbh traži Električare i elektro pomoćnike (m/ž) za rad u Linzu, Austrija. Nudi se plaća od 2.200 € do 2.700 € neto, plaćeni smještaj, edukacije i događanja za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Mal-gal građevinarstvo traži Inženjera građevine/Voditelja gradilišta (m/ž) za rad u Zagrebu.  Kandidati trebaju imati završenu višu školu građevinske struke, vozačku dozvolu B kategorije, te iskustvo u građevini. Nudi se stalni radni odnos s mogućnošću brzog napredovanja i povećanja plaće. Prijavite se do putem linka 5.9.2024. Electus DGS d.o.o. traži Administratora nabave u graditeljstvu (m/ž) za rad u Donjoj Stubici.  Nudimo dugoročno zaposlenje s dodatnim beneficijama kao što su božićnica, uskrsnica i dar za dijete te rad u stabilnoj tvrtki s iskusnim timom. Prijavite se putem linka do 07.09.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži Prodavača - Blagajnika (m/ž) za rad na više lokacija diljem Hrvatske. Nudi se rad u prijateljskim timovima, prilika za stalno zaposlenje, redovita primanja, i razne pogodnosti. Prijavite se putem  linka do 20.09.2024.

Lidija obrt za posredovanje traži Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Glavne odgovornosti uključuju poslovnu telefonsku komunikaciju na njemačkom jeziku. Potrebno je odlično znanje njemačkog jezika, iskustvo u prodaji te vlastito računalo s kvalitetnom internet vezom. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, rad od kuće i sigurnu satnicu od 10 eura. Prijavite se putem  linka do 30.09.2024.

TMB Montaža traži Montera grijanja i hlađenja (m/ž) za rad u Zagrebu. Nudi se stalni radni odnos s probnim radom od 3 mjeseca, mogućnost službenog auta za samostalne radnike s vozačkom dozvolom B kategorije, te plaću između 1.300 € i 1.500 € neto. Potrebna je srednja škola i iskustvo u strojarskim radovima. Prijavite se putem linka do 09.09.2024.

UDK traži Osobnog asistenta (m/ž) za rad u Razdrtom Tuheljskom i Kumrovcu. Radno vrijeme je fleksibilno, 4 sata dnevno, 20 sati tjedno, uz mogućnost rada preko studentskog ugovora ili za umirovljenike do 4 sata dnevno. Plaća iznosi od 411 € do 421 € neto, uz nadoknadu stvarnih troškova prijevoza. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Wüstenrot stambena štedionica d.d. traži Financijskog eksperta (m/ž) za rad u Krapini. Kandidati trebaju imati srednjoškolsko obrazovanje, osnovno poznavanje rada na računalu te dobre komunikacijske vještine. Nude se stimulativna primanja prema rezultatima, kontinuiranu edukaciju i priliku za napredovanje. Prijavite se putem linka do 04.09.2024.

Atalian Global Services Croatia d.o.o. traži pomoćnog Radnika (m/ž) za rad u restoranu društvene prehrane u Humu Na Sutli. Kandidati trebaju imati završenu osnovnu ili srednju školu i najmanje godinu dana radnog iskustva. Nudi se zaposlenje na neodređeno uz puno radno vrijeme, pet dana u tjednu. Prijavite se putem linka do 10.09.2024.

PETROL d.o.o. traži Prodavača (m/ž) na prodajnom mjestu za rad na benzinskoj postaji u Zlataru. Kandidati trebaju imati završenu srednju školu i vozačku dozvolu B kategorije, dok radno iskustvo nije uvjet. Nudi se zaposlenje na određeno vrijeme s mogućnošću zapošljavanja umirovljenika i pokrivenim troškovima prijevoza. Prijavite se putem linka do 08.09.2024.

Varaždinska županija

Hervis d.o.o. traži Prodavača (m/ž) u sportskoj trgovini na puno ili nepuno radno vrijeme za rad u Sesvetama, Velikoj Gorici, Zagrebu, Sisku i Varaždinu. Hervis nudi fleksibilan raspored, mogućnost rada od 20, 30 ili 40 sati tjedno te regres za godišnji odmor i naknadu za prijevoz. Prijavite se putem linka do 21.9.2024.

KTC d.d. traži Konobara i  pomoćnog Kuhara (m/ž) za rad u Varaždinu. Kandidati trebaju imati srednju stručnu spremu i najmanje godinu dana radnog iskustva. Nudi se ugovor na određeno vrijeme uz mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka do 15.9.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Varaždinu. Posao obuhvaća gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealni kandidati trebaju biti aktivni vozači s vozačkom dozvolom B kategorije, imati najmanje 21 godinu, te biti spremni raditi u smjenama. Prijavite se putem linka do 31.12.2024. 

Konzum Plus d.o.o. traži Prodavača - Blagajnika i Blagajnika/Komisionara (m/ž) za rad na različitim lokacijama diljem Hrvatske. Poslodavac nudi redovita primanja, plaćene troškove prijevoza, dodatke za rad nedjeljom i blagdanom, mogućnost stalnog zaposlenja te brojne pogodnosti poput naknade za topli obrok i dodatnog zdravstvenog osiguranja. Prijavite se putem linka  do 20.09.2024.

Knauf Insulation d.o.o. traži više kandidata (m/ž) za novovtvorene pozicije za  rad u Novom Marofu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, stimulativna primanja, te razne pogodnosti i mogućnosti napredovanja. Prijavite se putem linka do 6.9.2024.

Manpower traži više kandidata (m/ž) za rad u Ludbregu.  Potrebna je srednja stručna sprema, osnovno znanje engleskog jezika i iskustvo rada u proizvodnji. Nudi se stimulativna primanja, pokriveni troškovi prijevoza, smještaj te dodatni bonusi. Prijavite se putem linka do 7.9.2024.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Strojara na građevinskom stroju (m/ž) za rad u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Kandidati trebaju imati srednju školu, KV za rukovanje građevinskim strojem, te najmanje pet godina iskustva na sličnim poslovima. Poslodavac nudi stalni radni odnos s plaćom od 1.500 € do 1.800 € neto, te pokriva troškove smještaja za kandidate koji nisu iz Zagreba.  Prijavite se putem linka do 27.9.2024. godine.

Mal-gal građevinarstvo traži Inženjera građevine / Voditelja gradilišta (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje praćenje A-B konstrukcija, zidanje, izradu građevinskih knjiga, te sudjelovanje na gradilištu. Kandidati trebaju imati višu stručnu spremu i vozačku dozvolu B kategorije. Poslodavac nudi stalni radni odnos s mogućnošću brzog napredovanja i povećanja plaće. Prijavite se putem linka do 5.9.2024. godine.

Radio Sjeverni.FM traži Radijskog Voditelja (m/ž) za Ivanec. Nudi se rad u dinamičnom okruženju, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja i sudjelovanje na regionalnim festivalima. Tražimo energičnu osobu s dobrom pismenosti i željom za radom; iskustvo je poželjno, ali nije uvjet . Prijavite se putem linka do 28.11.2024.

VIP Media d.o.o. traži media sales Managera (m/ž) za rad u Varaždinu i Ivancu. Poželjno je iskustvo od 1-5 godina u prodaji, posebno u oglašivačkim agencijama ili medijima, te poznavanje digitalnih alata i tečno znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi stalni radni odnos, stimulativna primanja, bonuse od prodaje, plaćeni topli obrok, plaćeni prijevoz, službeni mobitel i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka  do 30.9. 2024.

Međimurska županija

Konzum Plus d.o.o. traži Prodavače-Blagajnike za više lokacija širom Hrvatske. Nudi se stalno zaposlenje, redovita primanja, plaćene troškove prijevoza, dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te mnoge pogodnosti uključujući božićnicu, uskrsnicu i dodatno zdravstveno osiguranje. Prijavite se putem linka  do 20.09.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Čakovcu. Idealni kandidat treba imati vozačku dozvolu B kategorije, najmanje 21 godinu, te razvijene komunikacijske vještine i spremnost na rad u smjenama. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Teampool personal service gmbh traži Električara (m/ž) za rad u Linzu. Potrebna je završena škola za električara ili odgovarajuće radno iskustvo, B1 razina znanja njemačkog jezika, te vozačka dozvola i vlastiti prijevoz. Poslodavac nudi plaću od 2.200 € do 2.700 € neto, organiziran i plaćen smještaj te mogućnost dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Lidija obrt za posredovanje traži stručnog Suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Posao uključuje telefonsku komunikaciju na njemačkom jeziku za prodaju i korisničku podršku. Radno vrijeme je fleksibilno, uz minimum 20 sati tjedno, a subote i nedjelje su neradne. Satnica iznosi 10 eura. Kandidati trebaju imati vlastito računalo, slušalice i kvalitetnu internet vezu. Prijavite se putem linka do 30.9.2024.

Electus DGS d.o.o. traži terenskog Tehničara (m/ž) za podršku korisnicima Hrvatskog Telekoma za rad na različitim lokacijama. Nudi se stalni radni odnos uz ugovor s Hrvatskim Telekomom, mjesečne bonuse, službeno vozilo, mobitel, laptop, te mogućnost karijernog razvoja. Prijavite se putem linka do 21.9.2024.

NEORES d.o.o. traži Referenta nabave (m/ž) za rad u Murskom Središću. Kandidati trebaju imati završenu srednju školu, višu školu ili fakultet, aktivno znanje engleskog i njemačkog jezika te najmanje 2 godine iskustva u nabavi. Nudi se stalni radni odnos s redovitim primanjima. Prijavite se putem linka do 7.9. 2024. godine.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Strojara na građevinskom stroju - kombinirki (m/ž) za rad u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Poslodavac nudi stalni radni odnos, plaću od 1.500 € do 1.800 € neto, te plaćeni smještaj za kandidate koji nisu iz Zagreba. Prijavite se putem linka do 27.9.2024. 

FRANZ NET d.o.o. traži Tehničara (m/ž) za izgradnju i održavanje optičkih mreža u Čakovcu . Posao uključuje izradu i održavanje FTTH, LAN i WiFi mreža, te instalaciju i podešavanje korisničke opreme. Kandidati trebaju imati završenu četverogodišnju srednju školu, napredno poznavanje informatike, te vozačku dozvolu B kategorije. Nudimo stalno zaposlenje. Prijavite se putem linka do 6.9.2024.

PRIMA NAMJEŠTAJ d.o.o. traži prodajnog Savjetnika (m/ž) za rad u Čakovcu. Posao uključuje savjetovanje kupaca, izradu projekata u 3CAD softveru, te pružanje dodatnih usluga kao što su montaža i dostava. Poslodavac nudi sigurno radno okruženje, mentorstvo, edukacije, dodatne pogodnosti, te mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se putem  linka do 9.9. 2024.

A/D ELECTRONIC d.o.o.  traži Prodavača (m/ž) za rad u Čakovcu. Posao uključuje prodaju elektrotehničkih i informatičkih proizvoda, a radno iskustvo nije potrebno. Kandidati trebaju imati završenu srednju školu i spremnost za rad u punom radnom vremenu. U ponudi je stalno zaposlenje s djelomično pokrivenim troškovima prijevoza. Prijavite se putem linka do 6.9. 2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/posao.hr 31.08.2024.

Podijeli članak:

Povezani članci

Izdvojeno

Najnovije

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?