Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Crna kronika

PUCNJAVA U ŠKOLI Domar u BiH automatskom puškom ubio ravnatelja, tajnicu i profesoricu

Autor: Martina Lončar Petrinjak
PUCNJAVA U ŠKOLI Domar u BiH automatskom puškom ubio ravnatelja, tajnicu i profesoricu

Prema pisanjima bosanskohercegovačkih medija, u srednjoj školi u Sanskom Mostu u Bosni i Hercegovini došlo je do pucnjave u kojoj su ubijene tri osobe, piše Klix.ba, a prenosi Index.hr.

Počinitelj je zaposlenik Mješovite srednje škole. Iz policije su za Dnevni Avaz potvrdili da su ubijene tri osobe, a kako javlja ovaj medij, napadač je domar škole koji je u ravnatelja, tajnicu i profesoricu pucao iz automatske puške u 10.15.

– Muška N. N. osoba je upotrijebila vatreno automatsko oružja za ubojstvo troje zaposlenika škole. Nakon toga je, najvjerojatnije, pokušao sam sebi presuditi i zadobio je teške tjelesne ozljede. Prebačen je u Urgentni centar Banja Luka – rekao je glasnogovornik MUP-a Unsko-sanske županije Adnan Beganović i dodao da je policija na licu mjesta, prenosi Index.

Kako neslužbeno doznaje Radiotelevizija Republike Srpske, napadač je u školu ušao s oružjem u ruci i otvorio vatru na profesore koji su u tom trenutku bili na sastanku s ravnateljem.

Nezavisne novine objavile su mogući motiv ubojice. Naime, među domarom i troje djelatnika škole postojale su nesuglasice jer je upravo njih troje bilo u komisiji koja ga je suspendirala.

U tijeku je policijski očevid, a školu su okružile jake policijske snage, javljaju Nezavisne novine. Na licu mjesta se okupio veliki broj profesora koji su u stanju šoka, jer su mnogi i sami prisustvovali napadu, prenosi Index.

foto: ilustracija
sjever.hr/index.hr
21.08.2024.

Podijeli članak:

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?