Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Zagorje

Tuga u desiničkom kraju: Preminuo je mladi nogometaš NK Desinić, od njega su se dirljivom porukom oprostili iz kluba

Autor: Ivana Belošević
Tuga u desiničkom kraju: Preminuo je mladi nogometaš NK Desinić, od njega su se dirljivom porukom oprostili iz kluba

Tuga u desiničkom kraju, preminuo je mladi zagorski nogometaš Mihael Ptičar, član NK Desinić. Imamo je samo 22 godine, a od njega su se dirljivom porukom na Facebook stranici oprostili iz kluba.

 - S neizmjernom tugom danas smo se oprostili od našeg dragog suigrača i prijatelja, Mihaela Ptičara. Njegov prerani odlazak ostavio je neizbrisiv trag u našim srcima i duboko nas pogodio. Mihael je bio više od običnog nogometaša; bio je srce našeg tima, uvijek spreman dati sve od sebe za svoje suigrače i klub. Njegovi golovi, nesebičnost i borbeni duh zauvijek će ostati u našim sjećanjima. Njegov doprinos našem klubu ne mjeri se samo u postignutim pogocima, već u prijateljstvu, radosti i energiji koju je unosio u svaki trening i svaku utakmicu.

U ovim teškim trenucima, naše misli i molitve su s Mihaelovom obitelji. Izražavamo najdublju sućut i zahvalnost što smo imali čast dijeliti toliko predivnih trenutaka s njim. Njegova prisutnost i osmijeh zauvijek će nam nedostajati, ali sjećanje na njega živjet će u našim srcima i na svakom terenu na kojem ćemo igrati.

Počivaj u miru, dragi Mihaele – stoji u objavi NK Desinić.

FOTO: FB NK Desinić

sjever.hr 20.08.2024.

Podijeli članak:

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?