Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Sport

Nova sezona, novi izazovi: Krenula prodaja godišnjih ulaznica za NK Varteks

Autor: Sara Smoljan
Nova sezona, novi izazovi: Krenula prodaja godišnjih ulaznica za NK Varteks

Bumbari, predvođeni novim trenerom Draženom Besekom, traže novi iskorak, nadajući se da će to biti šansa za igranje u jedinstvenoj 2. NL.

Za novu sezonu, Varteks treba pomoć svih navijača i simpatizera, jer se klub ne financira iz neograničenih financijskih izvora. Ljudi grade klub, pa je poziv svima da pomognu u zajedničkom građenju.

NL Sjever će ove sezone imati čak 16 klubova, što znači da će biti teže nego ikad. Igrat će se 30 utakmica, tri više nego prošle sezone. Početak prvenstva je 17. kolovoza, a ždrijeb će biti održan uskoro.

Osim prvenstva, tu su i natjecanja u kupu, kako Županijskom, tako i pretkolu nacionalnog kupa. U slučaju prolaska, Varteks može dobiti atraktivnog protivnika iz vrha domaćeg nogometa. Utakmice će se ove sezone igrati na Slobodi, a za iduću sezonu se očekuje spremnost stadiona u Hrašćici.

Najbolji način za pomoć klubu je kupnja godišnje ulaznice za sve utakmice Bumbara. Godišnja karta košta 75 eura, a za članove kluba vrijedi popust, pa će cijena za njih biti 70 eura. Svi koji još nisu članovi, mogu to postati putem linka: Učlani se.

Također, moguće je uplatiti donaciju, neovisno o godišnjoj karti i članstvu.

foto: ilustracija
sjever.hr/nk-varteks.com
26.07.2024.

Podijeli članak:

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?