Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Varaždinska regija

Kakva ideja! Mladi vatrogasci napravili balobazen i doskočili ljetnim vrućinama

Autor: Alenka Kučić
Kakva ideja! Mladi vatrogasci napravili balobazen i doskočili ljetnim vrućinama

S obzirom na sve češće probleme vezane uz ljetne vrućine koje pogađaju velike dijelove kontinenta, čini se da su najoriginalnije rješenje pronašli članovi DVD-a Šćepanje.

Naime, njihovi su se mladi vatrogasci dosjetili kako riješiti pokošenu travu u balama sijena, a ujedno i pružiti toliko traženo osvježenje svojim članovima i žiteljima ovoga brezničkohumskog kraja, pa su napravili nešto doista jedinstveno i još neviđeno.

Bazen za kupanje promjera je 6 metara i napunjen je s čak 32 kubika vode ugodne za kupanje.

-Usred ovih ljetnih vrućina mladi članovi DVD-a Šćepanje tražili su način kako se osvježiti, pa su tako došli na ovu genijalnu ideju da naprave bazen od bala sijena, odnosno balobazen – ističe Mihaela Matak Plantić, članica NO DVD-a Šćepanje.

Dodaje kako su Bazen napravili dečki uz pomoć ženskog dijela Društva te ga postavili u blizini vatrogasnog doma Šćepanje. Prilika je to da se mladi ali i ostali vatrogasci na jedinstven način osvježe i druže po ljetnim vrućinama. Muške i ženske mlade ekipe DVD-a Šćepanje svakodnevno se nalaze zbog vježbanja i sportskog druženja, a stariji članovi DVD-a svakako podržavaju ovakav vid akcija i ideja.

sjever.hr
24.07.2024.

Podijeli članak:

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?