Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Zagorje

JANINE 2024. Još jedan uspješan tradicionalni koncert Puhačkog orkestra DVD-a Lobor

Autor: Alenka Kučić
JANINE 2024. Još jedan uspješan tradicionalni koncert Puhačkog orkestra DVD-a Lobor

Nakon bogatog programa u petak povodom obilježavanja Dana općine Lobor, manifestacija "Janine 2024." nastavila se u subotu navečer i to još jednim koncertom, a ovoga puta koncert je održao Puhački orkestar DVD-a Lobor.

Unatoč lošem vremenu na koncert, koji je zbog vremenskih prilika preseljen pod šator, stigao je veliki broj posjetitelja. Voditelj i dirigent Puhačkog orkestra, Filip Šeremet rekao je kako se radi, uz novogodišnji koncert, o još jednom koncertu koji se izvodi tradicionalno.

-Želimo napraviti koncert za naše mještane. Izvodimo miješane pjesme, od stranog popa do tradicionalne polke. Imamo za svakoga ponešto - rekao je Šeremet te istaknuo kako ih nastupa 30-ak.

Načelnica Općine Lobor i saborska zastupnica Ljubica Jembrih kazala je kako je povodom obilježavanja Dana općine i ove godine pripremljen bogati program te da joj je drago što se u obilježavanje manifestacije i ove godine ponovno uključio i Puhački orkestar.

-Koncert je, kao i svake godine, bio zanimljiv i dobro posjećen. Veliko hvala Puhačkom orkestru i njihovom voditelju Filipu Šeremetu što su se i ove godine uključili u obilježavanje manifestacije "Janine 2024.", a redovno se uključuju i u sve ostale manifestacije organizirane na području naše općine. Imamo jako dobru suradnju, a vjerujem da će se tako nastaviti i u budućnosti i tome se radujem - poručila je načelnica Jembrih.

sjever.hr
21.07.2024.

Podijeli članak:

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?