Now Reading:
Grad Varaždin i Varaždinska županija domaćini 28. Državnog športskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata
Full Article 1 minutes read

Grad Varaždin i Varaždinska županija domaćini 28. Državnog športskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj u srijedu je u Gradskoj vijećnici primio izaslanstvo Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, na čelu s predsjednikom Udruge, umirovljenim general-pukovnikom Slavkom Barićem, glavnim tajnikom Marinom Gregorovićem i predsjednikom Podružnice UDVDR RH Varaždinske županije Brankom Družinićem te održao sastanak na temu organizacije 28. državnog športskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske „Varaždin 2024.”

Natjecanju koje ima dugu tradiciju i svake se godine održava u drugoj županiji, ove će godine od 20. do 21. rujna domaćini biti Grad Varaždin i Varaždinska županija, a sudjelovat će oko 950 natjecatelja, dragovoljaca i veterana Domovinskog rata iz cijele Hrvatske. Natjecat će se u 10 sportskih disciplina.

Varaždin je grad koji posebno cijeni doprinos svih dragovoljaca i veterana u ukupnoj pobjedi u Domovinskom ratu, stoga je gradonačelnik Neven Bosilj iskazao punu podršku Udruzi dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske u cjelokupnoj organizaciji događaja i dobrodošlicu svim natjecateljima i gostima.

sjever.hr
10.07.2024.

Input your search keywords and press Enter.