Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Sport

U sklopu priprema za OI, hrvatski rukometaši u varaždinskoj će Areni odmjeriti snage s Egiptom

Autor: Alenka Kučić
U sklopu priprema za OI, hrvatski rukometaši u varaždinskoj će Areni odmjeriti snage s Egiptom

Hrvatska muška seniorska reprezentacija polako privodi kraju prvu fazu priprema za Olimpijske igre u Parizu. Nakon 12 dana treninga u Prelogu, prvu provjeru svoje spremnosti imat će danas u Varaždinu.

U Arenu dolazi Egipat, jedna od najboljih svjetskih reprezentacija, a utakmica će se igrati od 16.30.

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Dagur Sigurdsson je naglasio da u toj utakmici želi vidjeti konstantnu igru, bez pada.

–Rotirat ćemo momčad, sigurno ćemo igrati s puno igrača, ali želim vidjeti da zadržavamo visoki standard tijekom cijele utakmice, visokim tempom, koncentracijom i disciplinom. Naravno, Egipat je jaka nacija. U posljednjih pet-šest godina zasigurno su među osam najboljih momčadi, tako da će to biti veliki izazov. Igraju pomalo španjolsku školu rukometa – naveo je Sigurdsson.

I kapetan Domagoj Duvnjak slaže se da će utakmica protiv Egipta biti vrlo teška i pravi test za Olimpijske igre.

–Imamo loša iskustva s Egiptom, zadnju utakmicu na prvenstvu u Švedskoj smo izgubili lagano. To je jedna fenomenalna reprezentacija, isto kandidat za medalju na Olimpijskim igrama. Oni su isto u pripremama, mi smo u pripremama, najbitnije je da se nitko ne ozljedi, ali mi ćemo definitivno ići na pobjedu u Varaždinu – poručio je Domagoj Duvnjak.

a.kučić/sjever.hr
06.07.2024.

Podijeli članak:

Povezani članci

Izdvojeno

Najnovije

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?