Now Reading:
Spremni za Party u Zagorskim Selima: Kulturno ljeto u Zagorskim Selima nastavlja se uz predstavu, koktele i dobru zabavu
Full Article 2 minutes read

Spremni za Party u Zagorskim Selima: Kulturno ljeto u Zagorskim Selima nastavlja se uz predstavu, koktele i dobru zabavu

U sklopu manifestacije Kulturno ljeto u Zagorskim Selima 5. srpnja u općini Zagorska Sela očekuje se večer ispunjena zabavom. Program uključuje humorističnu predstavu i koktel party.

Petak navečer započinje u 19,30 sati gdje će posjetitelji moći uživati i nasmijati se uz izvedbu predstave „Tak je, kak je“  KUD-a Tuhelj, a nastavak programa slijedi u 20,30 sati uz koktel party dok će za glazbu zabavu biti zadužena grupa Foks.

Za sve one koji su se pitali kako se radi koktel i koje su tajne ukusnog hladnog ljetnog pića posjetitelji će moći naučiti upravo na ovom partyu te ih na kraju i degustirati. Ponuda će uključivati alkoholne i bezalkoholne koktele tako da uz sve mogu uživati i oni najmlađi.

Ovo je idealna prilika za mlade da uživaju u ljetnoj večeri uz nešto novo i uzbudljivo dok za ljubitelje vina lokalni vinogradari će imati svoj kutak s dobro rashlađenim vinom.

Načelnica općine Zagorskih Sela Ksenija Krivec Jurak istaknula je kako vode brigu da njihove manifestacije budu raznolike i nude sadržaje koji su zanimljivi svim sumještankama i sumještanima, ali i da privlače druge posjetitelje.

-Želimo integrirati mlade u naše manifestacije i približiti im se na način koji im je interesantan a ovo je izvrsna prilika da se zabavimo, naučimo nešto novo i provedemo kvalitetno vrijeme zajedno- istaknula je načelnica Krivec Jurak.

foto:ilustracija

sjever.hr 28.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.