Now Reading:
Najveći regionalni turnir dolazi i na Sjever: Kreće borba za 10.000 eura
Full Article 2 minutes read

Najveći regionalni turnir dolazi i na Sjever: Kreće borba za 10.000 eura

Ljeto je vrijeme kada su tereni velikog nogometa u mirovanju, momčadi su na odmoru, ali lopte ne miruju, vrijeme je malonogometnih turnira. Jedan od onih koji će obilježiti ovo ljeto je svakako Sportalo kup koji će pokriti pola Lijepe naše, od Zagreba do Vukovara najbolji hakleri će se boriti za velikih 10.000 eura!

Čitavu priču pokrenula je Udruga Sportalo kojoj je cilj promocija sporta, a ovo je projekt koji ide baš u tom smjeru. Povezivanje kontinentalne Hrvatske na malonogometnim terenima s velikom završnicom na kojoj će najbolji od najboljih osvojiti bogatu novčanu nagradu, ali i epitet najbolje malonogometne družine u velikom dijelu Hrvatske.

Čitava priča kreće 6. srpnja kada se igra prvi od 16 izlučnih turnira u Našicama, a nakon toga se priča brzo širi i prema našoj regiji. Sva se turnira igraju na području Zagreba, tri u Bjelovarsko bilogorskoj županiji, a za Varaždinsku je lokacija Novi Marof gdje se turnir igra 12. srpnja s početkom u 17,00 sati.

Osim velike nagrade, organizatori su se pobrinuli podići zanimanje za ove turnire jedinstvenim pravilima, pa tako na svih 17 turnira gledatelji neće imati priliku vidjeti penale. U slučaju prekršaja vrijednog takve kazne, umjesto udarca sa sedam metara izvođač će po starim MLS pravilima s centra krenuti na vratara pa oči u oči odlučiti hoće li se mijenjati rezultat. Ako pak rezultat na kraju utakmice bude neodlučen, ponovno ništa od sedmeraca, nastavlja se igra do zlatnog gola, ali tako da nakon svake minute igre iz svake ekipe po jedan igrač napušta teren dok eventualno ne ostanu u igri jedan na jedan. Zvuči zanimljivo, vrijedi ispratiti što će se događati na Sportalo kupu!

Više detalja o samom turniru i o prijavama ekipa možete pročitati u tekstu koji je objavljen na Sportalu: https://sportalo.hr/6-srpnja-prvi-sportalo-kup-u-nasicama/

FOTO: Arhiva

sjever.hr 27.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.