Now Reading:
Uskoro 22. Izložba vina Koprivničko-križevačke županije – prijavite svoje uzorke
Full Article 1 minutes read

Uskoro 22. Izložba vina Koprivničko-križevačke županije – prijavite svoje uzorke

Koprivničko-križevačka županija organizira 22. Izložbu vina Koprivničko-križevačke županije koja ima za cilj promociju vina, vinara i vinorodnih područja Županije. Na temelju Pravilnika o Županijskoj izložbi vina pravo sudjelovanja imaju vinari s vinima koja su stavljena u promet i zadovoljavaju sve zakonske propise o vinima u Republici Hrvatskoj i vinari koji su dobili Rješenje o stavljanju vina u promet i vinari s kvalitetnim vinima sa geografskim podrijetlom (ZOI).

Uzorci vina se dostavljaju u propisanoj ambalaži (u butelji od 0,75 ili 1 l, zatvorene čepom) označeno etiketom, u količini od 4 butelje (boce) vina po sorti vina, svaki vinar uz vino mora dostaviti ispunjenu prijavnicu i potvrdu za stavljanje vina u promet.

Prijem uzoraka je 28. lipnja 2024., od 8,00 do 14,00 sati u Obrtničkoj školi Koprivnica (ulaz na parkiralište preko puta Podravke iz ulice Ante Starčevića), kontakt osoba je Denis Maksić, 099 708 69 42 ili e-mail denis.maksic@kckzz.hr

Nakon održanog organo-leptičkog ocjenjivanja vina Koprivničko-križevačke županije objaviti će se rezultati, te dodijeliti nagrade i proglasiti Županovo vino (najbolje ocijenjeno vino bijelih sorti) za razdoblje 2024./2025. godinu.

sjever.hr/kckzz.hr 18.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.