Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
PR članak

Tražite posao? Evo koja su slobodna radna mjesta na sjeveru Hrvatske

Autor: Ema Rukav
Tražite posao? Evo koja su slobodna radna mjesta na sjeveru Hrvatske

Tražite nove poslovne prilike, odlično jer ovaj tjedan izdvajamo 10 pozicija u tri županije bez obzira tražite li promjenu karijere ili dodatne izazove zato pregledajte listu navedenu ispod i pronađite novi posao.

Krapinsko-zagorska županija

Travemo Club d.o.o. traži Travel Designera (m/ž) za kreiranje turističkih tura i upravljanje klijentima u jugoistočnoj Europi. Poslodavac nudi dugotrajno zaposlenje, stimulativna primanja, rad od kuće, te službeni laptop i mobitel. Kandidati trebaju imati srednju školu, tri godine iskustva, te aktivno služiti se engleskim jezikom; španjolski i njemački su prednost. Prijavite se putem linka do 28.6.2024.

Atena - Smart Care, s.r.o. traži Medicinske sestre/Njegovatelje (m/ž) za rad u Austriji, u mjestu Oberloisdorf. Posao obuhvaća skrb o muškarcu koji ima starosne poteškoće i koristi rolator. Početna plaća iznosi 80 € po danu za 21 dan rada, uz dodatnu naknadu od 21 € za prijevoz dnevno. Smještaj je osiguran u kući s posebnom sobom, a internet je također dostupan. Prijavite se putem linka do 5.7.2024.

Lidija Čevra traži Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Posao uključuje telefonsku prodaju i korisničku podršku. Satnica je 10 eura, radno vrijeme fleksibilno, bez rada vikendom. Potrebno je odlično znanje njemačkog, iskustvo u prodaji, vlastito računalo i stabilna internetska veza. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Electus DGS d.o.o. traži Kalkulanta za visokogradnju (m/ž) za rad u Donjoj Stubici. Traže se kandidati s tehničkim obrazovanjem relevantnim za građevinu, minimalno 2 godine iskustva u kalkulacijama visokogradnje te poznavanjem rada u programima poput Excela i AutoCAD-a. Nudi se dugoročno zaposlenje, dodatni benefiti i rad u stabilnoj tvrtki s više od 50 godina iskustva. Prijavite se putem linka do 28.6.2024.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Mlakar Viličari d.o.o. traži Servisnog tehničara (m/ž) za održavanje i popravak elektro i motornih viličara. Posao se obavlja na više lokacija u Hrvatskoj. Nude se stimulativna primanja, stručno školovanje u inozemstvu, uredno radno vrijeme, terensko vozilo, te mobitel i prijenosno računalo. Prijavite se putem linka do 23.6.2024.

ROBREN d.o.o. Pomoćnog radnika kod polagača keramičkih pločica (m/ž) za rad u Krapini. Posao uključuje asistenciju pri polaganju keramičkih pločica. Nije potrebno prethodno radno iskustvo, a zahtijeva se završena osnovna škola ili srednja škola. Prijavite se putem linka do 19.6.2024.

Udruga UDK traži Osobnog asistenta (m/ž) za mušku osobu s invaliditetom u Razdrtom Tuheljskom i Kumrovcu. Posao uključuje kućanske poslove, hranjenje, održavanje higijene, mobilnost te pratnju u socijalnim aktivnostima. Radno vrijeme je fleksibilno, a plaća iznosi oko 411-421€ neto plus prijevoz. Studeni i umirovljenici mogu se prijaviti za rad na 4 sata. Prijavite se putem linka.

Udruga Sveta Ana traži Osobnog asistenta ili asistenticu (m/ž) za pružanje usluge osobne asistencije ženskoj osobi. Radno vrijeme je fleksibilno, a potrebno je imati vozačku dozvolu. Potrebno je završiti tečaj za njegu. Prijavite se putem linka do 17.6.2024.

Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traži Montera centralnog grijanja i klimatizacije za rad u Njemačkoj i Hrvatskoj. Posao obuhvaća izradu instalacija u stambenim zgradama. Nudi se odlično plaćena satnica (15 eura), pokriveni troškovi smještaja i prijevoza. Potrebna je SSS i iskustvo rada na instalacijama centralnog grijanja. Poznavanje njemačkog ili engleskog jezika je poželjno, ali nije preduvjet. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

Međimurska županija

Electus DGS d.o. traži Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za rad u različitim gradovima poput Rijeke, Zagreba, Splita i drugih diljem Hrvatske. Ponuđene su pogodnosti poput službenog mobitela, laptopa i tableta, bonuse na plaću te mogućnost razvoja karijere. Kandidati trebaju imati SSS, vozačku dozvolu B kategorije i sposobnost rada na visini. Prijavite se putem linka do 13.7.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za rad u više gradova Hrvatske, uključujući Rijeku, Umag, Osijek i Zagreb. Ponuđeni su stimulativna primanja, bonusi, dodatne edukacije i usavršavanja, te rad na duži period. Kandidati trebaju imati vozačku dozvolu B kategorije, napredno poznavanje rada na računalu i sposobnost rada na visini. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Čakovcu. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Lidija Čevra traži Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) za poslovnu komunikaciju vezanu za prodaju i korisničku podršku. Poslodavac traži samostalne stručne suradnike s vlastitim računalom, slušalicama i kvalitetnom internet vezom. Ponuđena satnica iznosi 10 eura. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traže Montera centralnog grijanja i klimatizacije (m/ž) za rad u stambenim zgradama u Njemačkoj i Hrvatskoj. nudi odlično plaćenu satnicu, plaćeni smještaj i pokrivene troškove prijevoza. Potrebna je SSS, radno iskustvo s instalacijama centralnog grijanja te znanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

KTC d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Čakovcu ili u Murskom Središću. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, mogućnost profesionalnog napredovanja, podršku kolega te redovita radna primanja. Prijave su otvorene putem linka.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Strojara za građevinski stroj – kombinirku (m/ž) za poslove iskopa, zatrpavanja, utovara, istovara i slično. Posao se odvija samo u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, a plaća se smještaj ako kandidat nije iz Zagreba. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

PRIMA NAMJEŠTAJ traži Prodajnog savjetnika (m/ž) za rad u Čakovcu. Posao uključuje komunikaciju s kupcima, prezentaciju proizvoda i izradu ponuda. Potrebno je radno iskustvo, pozitivan stav i vozačka dozvola (B kategorija). Nude se mentoriranje, edukacije i razni beneficiji. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

INPIRIO d.o.o. Bravara-Zavarivača (m/ž) za rad u Donjem Kraljevcu, Međimurska županija. Ponuđeni su zajednički smještaj, prijevoz, topli obrok, mogućnost napredovanja i usavršavanja, te iznadprosječna primanja. Kandidati trebaju imati srednju školu i najmanje 3 godine radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Varaždinska županija

Hervis d.o.o. traži Prodavača biciklizma (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj. Posao uključuje savjetovanje kupaca, prodaju, sudjelovanje na sportskim događajima pod pokroviteljstvom Hervisa te redovita dodatna osposobljavanja. Hervis nudi dinamično i fleksibilno radno okruženje, redovitu isplatu plaća i doprinosa te mogućnost dodatnog bonusa do 200 EUR mjesečno. Prijavite se putem linka do 3.7.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnika u restoranu (m/ž). Nude početnu neto plaću od oko 1050 € s dodacima, godišnje prigodne nagrade od 560 € neto, te jubilarne nagrade i redovna povećanja plaće. Prethodno iskustvo nije potrebno, a mogućnost napredovanja postoji već nakon 4 mjeseca rada. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Travemo Club d.o.o. traži Travel Designera (m/ž) za rad u Hrvatskoj. Poslodavac nudi mogućnost dugotrajnog zaposlenja, stimulativna primanja, rad od kuće te službeni laptop i mobitel. Idealni kandidat/kandidatkinja posjeduje iskustvo u komunikaciji s međunarodnim klijentima, pobjednički duh, aktivno znanje engleskog jezika (španjolski i njemački su prednost), dobre vještine upravljanja računalom te je spreman/spremna na putovanja. Prijavite se putem linka do 28.6.2024.

Poljocentar d.o.o. traži Skladišnog radnika (m/ž) u Varaždinu. Nudi se mentorstvo, obuku, naknadu za putne troškove i topli obrok, te ugodno radno okruženje u tvrtki s više od 30 godina tradicije. Prijavite se putem linka do 20.6.2024.

Knauf Insulation d.o.o. traži Proizvodno - transportnog radnika (m/ž) za rad u Novom Marofu. Tražene osobine uključuju proaktivnost, prilagodljivost i otvorenost za učenje. Ponuđeno je zaposlenje na neodređeno vrijeme uz stimulativna primanja i razne dodatne beneficije, te rad u izazovnom i dinamičnom okruženju. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Varaždinu. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Studenac d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za više lokacija u Kontinentalnoj Hrvatskoj. Posao uključuje izlaganje robe, rad na blagajni i skrb o kvaliteti proizvoda. Potrebna je razina obrazovanja SSS i poželjno radno iskustvo u trgovini. Nude se organizirane obuke, mogućnost napredovanja i brojne dodatne pogodnosti. Prijavite se putem linka do 16.7.2024.

Radio Sjeverni.FM traži Radijskog tehničara (m/ž) za Ivanec. Posao uključuje rad na računalu, produkciju, i pripremu emisija. Potrebna je srednja stručna sprema, napredno znanje rada na računalu, i vozačka dozvola B kategorije. Nude se stalni radni odnos uz mogućnost stručnog osposobljavanja i honorarnog angažmana, uz dodatne bonuse za dobre rezultate. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

General Electric Hrvatska d.o.o. traži dva Bravara (m/ž) za rad u Karlovcu. Potrebno je radno iskustvo od minimalno jedne godine i srednja škola (3 ili 4 godine). Posao je na puno radno vrijeme, na neodređeno vrijeme. Radnicima se osigurava prijevoz u cijelosti. Prijavite se putem linka do 12.7.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

foto:ilustracija

sjever.hr/posao.hr 15.06.2024.

Podijeli članak:

Povezani članci

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?