Now Reading:
Strašan zločin u Splitu: Maloljetnu kćer silovao pet godina, dobio je 40 godina zatvora
Full Article 2 minutes read

Strašan zločin u Splitu: Maloljetnu kćer silovao pet godina, dobio je 40 godina zatvora

Na Županijskom sudu u Splitu na jedinstvenu kaznu zatvora od 40 godina osuđen je 45-godišnjak, koji je u pet godina čak 267 puta silovao svoju maloljetnu kćer. Sve je počelo 2018. kada je djevojčica imala tek pet godina, prenosi index.hr.

Silovao bi je u prosjeku jednom tjedno, a posljednji mjesec jednom u svaka dva dana. Osim prvog nedjela koje se dogodilo u kampu kod Šibenika, sve se zbivalo u obiteljskom stanu, sobi i kupaonici. Majka oštećene i supruga okrivljenog je teško bolesna i stanje joj se rapidno pogoršalo, prenosi Dalmatinski portal. Danas je nepokretna.

Okrivljeni je osuđen za 267 kaznenih djela spolnog zlostavljanja djeteta te kazneno djelo povrede djetetovih prava.

Danima je ne bi puštao iz kuće, branio joj da se druži s prijateljima. Tukao je po glavi i trbuhu. Vodio ju je u školu i dočekivao nakon završetka nastave kako se ne bi družila s ostalom djecom. Branio joj je čak i da posjećuje baku i djeda s majčine strane koji žive u istoj zgradi.

Presudila mu sutkinja koja je presudila i Zavadlavu, a objavu presude okrivljeni je popratio bez emocija. Doveli su ga iz zatvora u Splitu, a tamo je i vraćen nakon objave.

FOTO : Ilustracija

sjever.hr/index.hr 12.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.