Now Reading:
Prometnu nesreću kod Bjelovara u kojoj je poginuo motociklist, izazvao 18-godišnjak bez vozačke
Full Article 2 minutes read

Prometnu nesreću kod Bjelovara u kojoj je poginuo motociklist, izazvao 18-godišnjak bez vozačke

U subotu navečer u prometnoj nesreći u okolici Bjelovara koju je prouzročio 18-godišnji vozač bez vozačke dozvole, poginuo je 46-godišnji motociklist, priopćila je bjelovarsko-bilogorska policija, a prenosi index.hr.

Skrećući automobilom na prilazni most u prigradskom naselju Veliko Korenovo nešto prije 22 sata, 18-godišnjak, koji još nema položen vozački ispit, sudario se s motociklom kojim je upravljao 46-godišnjak.

Vozač automobila nije prije skretanja provjerio može li to učiniti na siguran način te se sudario s motociklistom koji se kretao u istom smjeru i istim trakom te je u tom trenutku pretjecao osobni automobil po lijevoj traci isto tako ne provjerivši može li to učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Nakon sudara, motocikl se odbio te je pao na kolnik, a vozač je preminuo na mjestu događaja iako je nosio kacigu.

Vozač automobila zadobio je tjelesne ozljede i prevezen je u bolnicu u Bjelovaru. S njim su u automobilu bili 22-godišnjak i četverogodišnje dijete, koji nisu ozlijeđeni.

Promet je bio zatvoren od 22.30 do pola sata nakon ponoći, dok je trajao očevid kojim je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru. Tijelo preminulog motociklista prevezeno je na obdukciju.

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/index.hr 09.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.