Now Reading:
Martina Belina nova je direktorica Turističke zajednice područja Srce Zagorja
Full Article 2 minutes read

Martina Belina nova je direktorica Turističke zajednice područja Srce Zagorja

Martina Belina nova je direktorica Turističke zajednice područja Srce Zagorja, a odluku o imenovanju donijelo je Turističko vijeće Turističke zajednica područja Srce Zagorja te je dobiveno i Rješenje o upisu Ministarstva turizma i sporta.

Svoj poslovni put započela je u Termama Tuhelj gdje je radila u Uredu prodaje, a nastavila je u Hotelu i Kampu Terme Jezerčica, gdje je radila kao Voditeljica prodaje i recepcije. Posljednjih sedam godina radila je u Turističkoj zajednici Krapinsko-zagorske županije na radnom mjestu Višeg stručnog suradnika za destinaciju menadžment gdje je u potpunosti upoznala način rada i funkcioniranja turističke zajednice.

Dosadašnje iskustvo i motivacija za novim izazovima naveli su me da pošaljem prijavu za natječaj. U narednom periodu fokusirat ćemo se na kreiranje dodatnih sadržaja za poboljšanje doživljaja posjetitelja i kreiranje novih turističkih proizvoda. Uz to bitan je i rad na očuvanju postojećih resursa te nastavak jačanja turističke infrastrukture. Uz postojeće, već afirmirane evente, planiramo osmisliti nove te provoditi  promotivne aktivnosti koje treba usmjeriti ciljano prema različitim skupinama kako bismo prikazali različitost koju naša destinacija nudi i izdvojili se pričom koja je autohtona i specifična za naše područje – istaknula je nova direktorica TZ područja Srce Zagorja.

Dodala je kako bi sve navedeno bilo ostvarivo potrebno je umrežavanje svih dionika u turizmu s njihovog područja na čemu će intenzivno raditi, a sve s ciljem jače destinacijske konkurentnosti u okvirima održivog razvoja.

sjever.hr 06.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.