Now Reading:
Povodom Dana grada Čakovca i ove godine pripremljen bogati program
Full Article 2 minutes read

Povodom Dana grada Čakovca i ove godine pripremljen bogati program

Grad Čakovec i ove je godine pripremio bogati program povodom obilježavanja Dana grada. Ovogodišnji program trajati će od 23. svibnja do 1. lipnja, a počinje u četvrtak koncertom amaterskih zborova i vokalnih sastava u 20 sati u dvorani Centra za kulturu Čakovec.

Program se nastavlja u petak 24. svibnja sajmom cvijeća, jagoda i tradicije koji počinje u 9 sati u središtu grada, dok je navečer u 18 sati otvaranje izložbe “Stari grad – naš dom” u Riznici Međimurja.

U subotu je pripremlje iznimno bogati program, pa će se tak ujutro u središtu grada održati sajam cvijeća i jagoda i predstaviti će se obrtnici, dok će nešto kasnije, u 9:45 održati smotra čakovečkih mažoretkinja. Tu je i nogometni turnir dječjih vrtića na jezeru podno Starog grada, kao i predavanje o oprašivanju u zgradi Scheier i otvaranje slamnate skulpture pčela u Perivoju Zrinskih.

Prijepodne će se održati i Kup Grada Čakovca u stolnom tenisu na 2. OŠ, dok će se popodne održati Kup Grada Čakovca u streljaštvu u Streljani Čakovec.

U nedjelju 26. svibnja ujutro će u centru grada ponovno biti sajam cvijeća i jagoda te nogometni turnir za djecu na jezeru podno Starog grada, a nastavlja se gradski Kup u streljašstvu. Od 15 sati na Gradskim bazenima “Marija Ružić” počinje humanitarna akcija “Pogled na golf”.

U ponedjeljak 27. svibnja će se , između ostalog, dodijeliti nagrade najuspješnijim učenicima osnovnih škola i otvoriti će se izložba “Demoni – rock legende iz Čakovca”.

Bogati program nastavlja se i u narednim danima, pa će se tako u utorak održati utrka povodom Dana grada, a u srijedu će se održati svečana sjednica povodom Dana grada te koncet posvećen Demonima.

U četvrtak je na redu koncert Urbana na Trgu Republike u 21 sati, dok na istom mjestu u isto vrijeme u petak nastupa Gibonni.

Cijeli program povodom Dana Grada Čakovca možete pogledati u nastavku.

sjever.hr

21.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.