Now Reading:
Načelnica Konjščine prisegnula za novu saborsku zastupnicu: Zastupat ću interese našeg Zagorja i sjevera Hrvatske
Full Article 1 minutes read

Načelnica Konjščine prisegnula za novu saborsku zastupnicu: Zastupat ću interese našeg Zagorja i sjevera Hrvatske

U četvrtak je konstituiran XI. saziv Hrvatskoga sabora. Među novim saborskim zastupnicima iz redova SDP-a, iz III. izborne jedinice je i načelnica Općine Konjščina Anita Curiš Krok.

Načelnica Krok rekla je kako Konjščina od danas ima saborsku zastupnicu i ponosna je što je prisegnula na konstituiranju Hrvatskog sabora te zahvalila županu Kolaru što joj je pružio povjerenje da ga mijenja u Saboru i zastupa interese našeg Zagorja i sjevera Hrvatske, ali i cijele Republike Hrvatske.

Zalagat ću se posebno za teme socijalne politike i rada, dobrobiti djece i mladih, starijih, branitelja i svih marginaliziranih skupina, posebice žena, vatrogastva i ravnomjeran regionalni razvoj s fokusom na ruralni razvoj – istaknula je Curiš Krok i dodala kako u Konjščini i dalje ostaje na poziciji načelnice Općine s ciljem da dovrši mnoge započete i planirane projekte.

Dužnost načelnice ću obavljati volonterski, a uštede na mojoj plaći usmjerit ćemo na projekte i poboljšanje kvalitete života u našoj općini – naglasila je nova saborska zastupnica i čestitala svim izabranim kolegama zastupnicima, a posebno kolegicama i kolegama iz Zagorja.

sjever.hr 16.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.