Now Reading:
Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža” i ove godine organizira humanitarnu akciju
Full Article 1 minutes read

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža” i ove godine organizira humanitarnu akciju

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ u sklopu „Proljeća za Katružu“ i ove godine tradicionalno organizira akciju „Katruže za Katružu“.

Ovog proljeća akcija započinje u Prelogu, u subotu, 4. svibnja, od 8 do 11 sati ispred Privredne banke Zagreb. Katruže će prodavati članice udruge „Priločko srce“ Prelog.

Akcija se nastavlja u srijedu, 8. svibnja, u Svetoj Mariji. Aktivistice Katruže okupljene u Društvu žena Sveta Marija katruže će prodavati od 8 do 11 sati na tržnici u Svetoj Mariji.

– Pozivamo sve koji u svom vrtu ili dvorištu imaju cvijet katruže da ga poklone našoj Zakladi. Katruže se mogu donijeti na štandove gdje se vrši prodaja. Veliko hvala i svima onima koji će kupnjom katruža zamirisati svoj dom i time pokazati humanost prema onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije – rekli su iz Zaklade.

Nakon srijede, akcija će se nastaviti i završiti u subotu, 11. svibnja, prodajom katruža na ostalim poznatim, ali i nekim novim lokacijama diljem Međimurske županije, o čemu će javnost biti naknadno obaviještena.

– Hvala svima što čuvate našu „Katružu“ – poručuju iz „Katruže”.

foto: arhiva
sjever.hr/medjimurska-zupanija.hr
03.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.