Now Reading:
Slavlje u Desiniću: bogat program u čast Jurjeva i povodom Dana Općine
Full Article 1 minutes read

Slavlje u Desiniću: bogat program u čast Jurjeva i povodom Dana Općine

U Desiniću ovaj vikend očekuje se mnogo događanja u čast Jurjeva i obilježavanja Dana Općine, od prigodnih nastupa udruga do sportskih natjecanja i kulturnih događanja bogat program koji će okupiti zajednicu.

U Dvoru Veliki Tabor u petak 26. travnja pripremljen je prigodni nastup desinićkih udruga s početkom u 17,30 sati, a nakon tog svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Desinić bit će održana u 18 sati.

Subotnji program, 27. travnja, donosi dinamičan dan s početkom u 10 sati gdje će se održati utrke „Zbrega na breg“ uz rekreativne staze, kratke i duge, te dječje staze. Poslijepodne slijedi ocjenjivanje i izložbu vina Udruge “Desinićki barilček” u Rodnoj kući Đure Prejca u 16,30 sati, dok će večer u 20 sati biti ispunjena uz uživanje na Trgu svetog Jurja uz grupu Domino.

Program se nastavlja u nedjelju, 28. travnja, u sportskom duhu s početkom u 14 sati kada će biti održan turnir na novootvorenom igralištu za odbojku na pijesku u organizaciji Savjeta mladih Općine Desinić, a već u 15 sati odigrat će se prijateljska utakmica između NK Desinić Limača i NK Pregrade Limača.

sjever.hr 25.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.