Now Reading:
Nakon šest osvojenih medalja, Ludbrežankama je Krapina osigurala Eindhoven
Full Article 2 minutes read

Nakon šest osvojenih medalja, Ludbrežankama je Krapina osigurala Eindhoven

Ludbreške mažoretkinje ostvarile su odlične rezultate na Državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Krapini. Tamo su nastupile sa sedam koreografija, a osvojile čak šest medalja, tri zlatne i tri srebrne te jedno četvrto mjesto.

Ovom se uspjehu itekako obradovala klupska predsjednica Kristina Mirčetić Petrin.

–Zaista smo prezadovoljni rezultatima ostvarenim u Krapini. Zlato smo osvojiliu tradicionalnom mažoret plesu, grupi s rekvizitima seniori te duo s rekvizitima seniori. Srebra su osvojena u exhibition grupi, tradicionalnim pomponima, i u paradnoj grupi mlađi juniori. Osvojeno je i četvrto mjesto od osam ekipa, u toj kategoriji nastupile su naše najmlađe članice, na što smo jako ponosni. S ovim koreografijama s kojima smo osvojili zlatne medalje osigurale smo nastup u listopadu ove godine na Europskom prvenstvu koje će se održati u nizozemskom Eindhovenu (o.a. grad u južnoj Nizozemskoj, oko 220.000 stanovnika, poznat po nogometnom klubu PSV i tvrtki Philips). Put i pripreme za natjecanje iziskuju dosta financijskih sredstava, pa ćemo, između ostalog, biti prisutni na Sajmu cvijeće, gdje ćete moći probati naše kolače i donirati nam prema mogućnosti – izjavila je Mirčetić Petrin.

Nakon nastupa na državnom prvenstvu, zahvalila je svima koji su sudjelovali na bilo koji način.

–Zahvaljujem svim natjecateljicama, roditeljima koji su išli s nama, pogotovo onima kojima je to bio prvi put. Na kraju posebna zahvala ide našim trenerima Tihani Ledenko i Tihomiru Bendelji. Zaista su opet pokazali ogromnu volju, entuzijazam uz nastupe koji su bili inspirativni – rekla je Mirčetić Petrin.

sjever.hr/ludbreg.hr
245.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.