Now Reading:
Godišnja skupština Udruge umirovljenika Prelog uz proslavu zlatnih i dijamantnih pirova
Full Article 2 minutes read

Godišnja skupština Udruge umirovljenika Prelog uz proslavu zlatnih i dijamantnih pirova

U Gradskoj kavani Lovac u Prelogu u petak je održana tradicionalna i po mnogočemu posebna svečanost, u okviru godišnje Skupštine Udruge umirovljenika Preloga. Tradicionalno, na toj svečanosti darivani su parovi koji obilježavaju 50 i 60 godina braka. Čak 12 bračnih parova sudjelovalo je na godišnjem skupu, a četiri bračna para članovi Udruge ranije su obišlo u njihovim domovima te im čestitalo zlatne ili dijamantne pirove.

Svečanost je i ove godine bila u znaku ljubavi koja je izvor poštovanja i umijeća kompromisa, što su svi slavljenici istaknuli kao „recept” za dugogodišnji sretan brak.

Predsjednik Udruge umirovljenika Prelog Franjo Novak, potpredsjednik Skupštine Međimurske županije Ivica Baksa i gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, bračnim su parovima uz prigodan poklon čestitali na obljetnicama braka.

Velike obljetnice braka proslavili su: Marija i Ivan Jasnić iz Donjeg Pustakovca, Ana i Stjepan Bermanec iz Preloga, Terezija i Nikola Pintar iz Oporovca, Verona i Đuro Huzanić iz Preloga, Đurđa i Stjepan Naranđa iz Preloga, Katarina i Slavko Pečarko iz Cirkovljana, Verica i Branko Matijašević iz Preloga, Marija i Vinko Hozjak iz Preloga, Emilija i Đuro Vincek iz Donjeg Pustakovca, Milica i Zdravko Hunjak iz Preloga, Milena i Drago Kozarić iz Preloga, Marija i Antun Ružman iz Preloga, Emilija i Matija Baranašić iz Palinovca, Slavica i Milan Pezo iz Preloga, Katarina i Branko Bernardić iz Svetoga Križa, Marija i Josip Kramar iz Čehovca te Štefanija i Tomo Šestan iz Preloga.

Foto: Međimurska županija/Mateja Balent
sjever.hr
21.04.204.

Input your search keywords and press Enter.