Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Varaždinska regija

Prijavite se i sudjelujte u natjecanju u kuhanju kotlića u parku Velika graba – očekuje vas odlična zabava uz obilje smijeha

Autor: Alenka Kučić
Prijavite se i sudjelujte u natjecanju u kuhanju kotlića u parku Velika graba – očekuje vas odlična zabava uz obilje smijeha

U sklopu Dana udruga, u parku Velika graba u Sračincu održat će se natjecanje u kuhanju kotlića koje organiziraju Udruga žena Preslica i Općina Sračinec.

Natjecanje će se održati u subotu 18. svibnja 2024. godine, a svoju ekipu možete prijaviti do 30. travnja na broj 099 212 7252 ili na e-mail adresu stanka.miko@gmail.com.

Ovogodišnje druženje počet će kuhanjem kotlića po vlastitom receptu. Po prijavljenoj ekipi osigurati će se 2 kg mesa, a sve ostale dodatke i plinsko kuhalo donosite sami.

Od 11 sati, uz degustacije i glazbu, počinje kuhanje gulaša i prodaja kolača udruge Preslica, a sav prihod donirati će se za kulturni centar Kerekesh teatra. Bit će organizirano i druženje s Ljubomirom i Janom Kerekešom, dok će u 16 sati nastupiti dramske grupe udruge Preslica.

Za 16:40 najavljeno je proglašenje najboljih kotlića i najljepšeg stola, dok će u 17 sati predstava Kerekesh teatra „Dobra večer, došao sam po vašu kćer“ .

Prijavite se, sudjelujte i odlično se zabavite!

sjever.hr/sracinec.hr
19.04.2024.

Podijeli članak:

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?