Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Zagorje

Znaš dobro pjevati? Prijavi se na audiciju za Festival „Prvi glas Zagorja“ – evo kad i gdje

Autor: Ivana Belošević
Znaš dobro pjevati? Prijavi se na audiciju za Festival „Prvi glas Zagorja“ – evo kad i gdje

Voliš pjevati i znaš da ti to super ide? Nemoj skrivati svoj talent, dođi na audiciju za „Prvi glas Zagorja“. Zapjevaj i pokaži svima svoje glazbeno umijeće.

Svake godine na ovaj tradicionalan Festival još od 1968. godine dolaze kandidati iz svih krajeva Hrvatske, pa čak i iz susjednih zemalja.

Audicije za najveći, 55. po redu „Festival Prvi glas Zagorja“ kao i Dječji Festival u sklopu Tjedna kulture, zabave i sporta koji će se ove godine održati od 24. do 31. kolovoza započet će 29. travnja u 17 sati u Srednjoj školi Zaprešić i u 20 sati u Glazbenoj školi u Dugom Selu.

Zatim, se nastavljaju, 2. svibnja u Varaždinu s početkom u 15.30 sati u Pučkom otvorenom učilištu, te u Čakovcu u Dvorani Scheier u 18 sati. Audicija u Svetom Križu Začretju bit će 4. svibnja u Općinskoj knjižnici i čitaonici u 11 sati.

Također, svim mjestima održavanja audicija za “Veliki Prvi glas“ mogu pristupiti i “Mali kandidati“ – do 15 godina starosti i mogu se natjecati u dvije kategorije od 7 do 10 godina te od 10 do 14 godina.  

Audicije će se održati na način pjevanja – „A cappella“ sa skladbom po vlastitom izboru, svi koji ne mogu zbog udaljenosti ili nekog drugog razloga doći u određeno vrijeme na neku od lokacija, audiciji mogu pristupiti i putem video linka – WhatsApp, Viber, a više informacija može se dobiti na ovaj broj: +385 91 2282 201 (SMS, Viber, WhatsApp ili poziv).

FOTO: Facebook Prvi glas Zagorja

sjever.hr 14.04.2024.

Podijeli članak:

/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?