Now Reading:
Andreja Marić (SDP): Izađite na izbore i dajte glas onima koji su se dokazali svojim radom u Saboru
Full Article 2 minutes read

Andreja Marić (SDP): Izađite na izbore i dajte glas onima koji su se dokazali svojim radom u Saboru

Zastupnica SDP-a u dosadašnjem saborskom mandatu, prim. dr. sc. Andreja Marić, dr. med., ujedno jedna od deset najaktivnijih zastupnika, poziva sve naše građane u 3. izbornoj jedinici da izađu na izbore.

Svaki glas je bitan, a vi dragi građani, birajte one koji su se dokazali svojim radom u Saboru i van njega, koji vas neće prevariti, razočarati i iznevjeriti. Nisu svi političari isti – poručuje doktorica Marić.

Podsjećamo da u saborskom radu nije bilo područja i tema u koje se doktorica Marić nije aktivno uključivala, ukazivala na probleme i predlagala rješenja, podnosila amandmane i zastupala građane Međimurja, Varaždina i Zagorja, ali i cijele Hrvatske.

Njenim angažmanom zakonski su riješeni određeni višegodišnji problemi s kojima su brojni građani suočeni, ne samo u zdravstvu, već i šire.

U raspravama je argumentirana, ozbiljna i pristojna, a u radu savjesna, marljiva i odgovorna.

U saborskom radu je redovita, a kada nema saborskih zasjedanja, radi u bolnici u Čakovcu, kao endokrinolog i dijabetolog, pregledavajući veliki broj pacijenata. U zdravstvu je preko 25 godina te jako dobro poznaje sustav iznutra i izvana, sve njegove probleme, ali i načine kako ih riješiti.

Danas je zadnji dan predizborne kampanje. Nakon druženja s građanima jučer u Gornjem Mihaljevcu i Murskom Središću, današnji radni dan doktorica Marić, nakon rada u Čakovcu završava u Nedelišću, gdje će održati javnozdravstveno predavanje na temu „Najčešće bolesti u endokrinološkoj ordinaciji. Pitajte doktoricu sve što Vas zanima“. Predavanje počinje u 18 sati na MESAP-u.

Dođite i pridružite se!

U srijedu, 17. travnja izađite na izbore, na listi 15 birajte kandidatkinju 9, doktoricu Andreju Marić.

sjever.hr 15.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.