Now Reading:
Zdenko Marenčić ponovno izabran za predsjednika Udruge „Konj moj prijatelj“
Full Article 1 minutes read

Zdenko Marenčić ponovno izabran za predsjednika Udruge „Konj moj prijatelj“

Članovi Udruge “Konj moj prijatelj” održali su redovnu godišnju, ali ujedno i izbornu  skupštinu na kojoj su usvojili financijsko izvješće i izvješće o radu za 2023. godinu, te plan rada za 2024. godinu.

Na skupštini su članovi ponovno birali Zdenka Marenčića za predsjednika udruge koji je tom prigodom naglasio kako su članovi udruge vrlo aktivni, nastupaju na mnogim konjičkim igrama diljem Hrvatske i inozemstva te surađuju s ostalim konjičkim udrugama iz susjednih županija.

Skupštini su uz predstavnike i članove mnogih konjičkih te povijesnih udruga nazočili i načelnici općina Sračinec i Petrijanec Božidar Novoselec i Željko Posavec, kao i predstavnik Varaždinske županije Tomislav Pajtlar, pomoćnik pročelnice Upravnog odjela za poslove Skupštine i župana.

Kako je naglašeno od strane gostiju pomoć i podrška spomenutih općina te Varaždinske županije radu udruge nije upitna jer kako je istaknuto članovi udruge „Konj moj prijatelj“ predano rade na promociji i zaštiti konjarstva, sudjeluju u mnogobrojnim aktivnostima te doprinose jačanju i očuvanju bogate povijesti varaždinskog kraja.

sjever.hr 14.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.