Now Reading:
Jedna od najaktivnijih zastupnica u dosadašnjem sazivu Sabora, Andreja Marić (SDP), družila se s građanima u Prelogu i Čakovcu
Full Article 2 minutes read

Jedna od najaktivnijih zastupnica u dosadašnjem sazivu Sabora, Andreja Marić (SDP), družila se s građanima u Prelogu i Čakovcu

Kontakt s građanima je izuzetno važan, smatra prim. dr. sc. Andreja Marić, dr. med., jedna od najaktivnijih zastupnica u dosadašnjem sazivu Sabora, ujedno i kandidatkinja na izborima u novi saziv Sabora u 3.izborna jedinica na lista 15 Rijeka pravde, kandidatkinja broj 9.

Tijekom rada Sabora i saborskih odbora aktivno se pripremala za brojne rasprave, razgovarala s građanima i stručnjacima, zastupala njihove ideje, upite i prijedloge, trudila se pronaći rješenja za njihove probleme, a tako nastavlja i tijekom predizborne kampanje, predstavljajući politike SDP-a: za dostupnije i uređenije zdravstvo, dostojanstvene mirovine, bolje plaćene poslove u Hrvatskoj, rješavanje stambenog pitanja, besplatne vrtiće i veći dječji doplatak.

Tijekom jučerašnjeg dana družila se s građanima u Prelogu, zajedno s kolegicama i kolegama, a danas na sajmu u Čakovcu. Jučer je održala javnozdravstveno predavanje na temu „Bolesti štitnjače i osteoporoza“ u Kotoribi.

Ujedno, doktorica Marić priprema i predavanje za sve zainteresirane u ponedjeljak 15.4.2024. u 18 sati, na MESAP-u u Nedelišću, na temu „Najčešće bolesti u endokrinološkoj ordinaciji. Stoga, dođite i podružite se s doktoricom Marić koja će vam biti na raspolaganju za sva Vaša pitanja i izađite na izbore 17. travnja i glasajte za Andreju Marić, kandidatkinju za Hrvatski sabor na listi broj 15, pod rednim brojem 9 za III. izbornu jedinicu.

sjever.hr 10.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.