Now Reading:
Poduzetnički klub žena Krapinsko-zagorske županije, OB Zabok predao donaciju igračaka, balona i potrepština, umjetnica Vukina Bogović donirala nekoliko umjetničkih slika
Full Article 2 minutes read

Poduzetnički klub žena Krapinsko-zagorske županije, OB Zabok predao donaciju igračaka, balona i potrepština, umjetnica Vukina Bogović donirala nekoliko umjetničkih slika

Poduzetnički klub žena Krapinsko-zagorske županije u restoranu Stara škola u Mirkovcima organizirao je „ART&JOY“ slikarsku radionicu i humanitarnu akciju prikupljanja dječjih igračaka i odjeće. U petak, na Dan žena predstavnice Poduzetničkog kluba žena prikupljene su donacije uručile Odjelu za ginekologiju i Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana.

Umjetnica Maja Bogović Vukina odjelu pedijatrije donirala je i nekoliko svojih umjetničkih slika koje će krasiti zidove odjela.

Predsjednica Kluba žena Snježana Leljak rekla je kako su htjele napraviti jednu humanitarnu akciju i pobrinuti se da naši najmlađi imaju još bolje uvjete u bolnici, nego do sada.

Nadamo se da ćemo im donijeti malo veselja s balonima i igračkama, ali i potrepštinama koje su svakodnevno potrebne. Nadam se da će djeca uživati u ovim igračkama i balonima. Još ćemo donijeti jednu donaciju koju su pripremile žene iz Vetropacka, ali sada nisu stigle doći. Veselim se budućim druženjima i nadam se da ćemo tijekom godine prikupiti impozantan broj donacija – istaknula je Snježana Leljak.

Ravnatelj bolnice Tihomir Vančina zahvalio se na donaciji i dodao kako će ovo sigurno uveseliti našu malu djecu, na našem Odijelu pedijatrije i ginekologije. 

U ovo vrijeme je dosta teško naći vremena da bi se ovakve stvari organizirale, ali je lijepo da ste imale ovu radionicu u Svetom Križu Začretju i da ste prikupljene stvari donirale nama. Za to treba puno energije. Hvala vam za naše pacijente koji su ovdje, nadam se da će se održavati tradicija, a i prije veselja te druženja radimo i na društveno korisnim stvarima – zaključio je Vančina.

i.belošević/sjever.hr 08.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.