Now Reading:
U zavoju na mokroj cesti 19-godišnji vozač udario u zaštitnu ogradu, a potom i u automobil koji je dolazio iz suprotno smjera
Full Article 50 second read

U zavoju na mokroj cesti 19-godišnji vozač udario u zaštitnu ogradu, a potom i u automobil koji je dolazio iz suprotno smjera

U subotu, 2. ožujka, nešto prije 20 sati na prometnici između Palovca i Donjeg Pustakovca dogodila se prometna nesreća. Na nadvožnjaku preko autoceste Goričan – Zagreb, 19-godišnji vozač osobnog automobila brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste (zavoj), stanju ceste (mokar kolnik) i vidljivosti (noć), zbog čega je u zavoju bočnim dijelom automobila udario u metalnu odbojnu zaštitnu ogradu.

Uslijed siline udara automobil je odbačen u suprotnu prometnu traku, gdje je prednjim bočnim dijelom udario u prednji bočni dio osobnog automobila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 69-godišnji vozač.

Dvoje ozlijeđenih putnika, 19-godišnjak i 63-godišnjak vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu, dok će se težina njihovih ozljeda naknadno okvalificirati.

Nakon zaprimanja liječničke dokumentacije slijedi pravna kvalifikacija događaja, prekršajna ili kaznena odgovornost 19-godišnjeg „mladog vozača” osobnog automobila.

Foto: PU međimurska
sjever.hr
04.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.