Now Reading:
Prošla je druga polufinalna večer Dore, gledatelji očarani Baby Lasagnom: “Ima toliko karizme da je mogao sje*ati sve i mi bi i dalje glasali za njega”
Full Article 2 minutes read

Prošla je druga polufinalna večer Dore, gledatelji očarani Baby Lasagnom: “Ima toliko karizme da je mogao sje*ati sve i mi bi i dalje glasali za njega”

Iza nas je druga polufinalna večer ovogodišnje Dore. Uz Let3, Sašu Lozara, Eugena i drugih finalista iz prve večeri, u petak se pridružilo njih još osam.

Tako u finale idu Baby Lasagna, Alen Đuras, Natalie Balmix, Vatra, Kedžo, Lara Demarin, Boris Štok i Marcela.

Iako gledatelji na društvenim mrežama ističu da je druga polufinalna večer prošla bolje nego ona prva, ipak su pronašli više grešaka.

– Da plaćam pretplatu, sad bih je otkazao – jedan je komentara na X-u.

Neki od općih komentara opet su se ticali zvuka i produkcije.

– Svačiji zvuk večeras je bio pretih, HRT popravite to za finale –

Očekivano, gledatelji su najviše oduševljeni bili sa nastupom Baby Lasagne.

–  Baby Lasagna ima toliko karizme da je mogao sje*ati sve i mi bi i dalje glasali za njega – pisali su očarani gledatelji.

– Nema emotikona lazanja, Google zahtijevam da popravite ovo – pisali su korisnici X-a nakon nastupa ovogodišnjeg favorita Dore.

Da je Baby Lasagna oduševio gledatelje pokazuje i broj pregleda koje njego nastup ima na Youtubeu, pa tako jutro nakon Dore, video njegovog nastupa ima preko 185 tisuća pregleda, više nego svi polufinalisti iz druge večeri zajedno.

sjever.hr

24.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.