Now Reading:
Aleksandra Prijović dolazi i u Varaždin! Hoće li i ovdje puniti Arenu pet dana?
Full Article 2 minutes read

Aleksandra Prijović dolazi i u Varaždin! Hoće li i ovdje puniti Arenu pet dana?

Aleksandra Prijović najavila je nastavak regionalne turneje pod nazivom „Od istoka do zapada”, u sklopu koje dolazi i u Varaždin, a ulaznice su već u prodaji!

Podsjetimo, srpska je glazbenica pet dana zaredom punila zagrebačku Arenu, nakon toga, također pet dana zaredom i osječki Gradski vrt, a portal 24 sata piše da sada stiže u Varaždin i Rijeku.

Datume je objavila tijekom koncerta u Osijeku.

-Hvala na ljubavi, hvala na gostoprimstvu, divno nam je bilo u ovome gradu, u to ime večeras imam tu sreću najaviti da su prije nekoliko trenutaka pušteni u prodaju koncerti u Rijeci 14. travnja i u Varaždinu 26. travnja. Jako se radujem i hvala vam na energiji, ljubavi i podršci – izjavila je Aleksandra u prepunom Gradskom vrtu.

Tijekom koncerata pjevačica je dovodila razne goste. U Zagrebu su joj društvo pravili Lepa Brena, Jelena Rozga, Saša Matić i mnogi drugi, a u Osijeku Ana Bekuta, Rada Manojlović, Boban Rajović i Voyage, dok je večerašnji gost bio reper Nucci, pišu 24 sata.

Turneja „Od Istoka do zapada” jedna je od najuspješnijih u regiji, a u sklopu nje je Prijović već održala 21 koncert. S Varaždinom i Rijekom taj se popis penje na gotovo 30 arena za svega osam mjeseci u državama bivše Jugoslavije.

sjever.hr/24sata.hr
19.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.