Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Hrvatska i svijet

Član obitelji zvjerski pretukao i zatočio ženu, uspjela je pobjeći. S teškim ozljedama primljena u KB Dubrava

Autor: Ivana Belošević
Član obitelji zvjerski pretukao i zatočio ženu, uspjela je pobjeći. S teškim ozljedama primljena u KB Dubrava

S teškim ozljedama prekjučer je u KB Dubrava zaprimljena 43-godišnja žena koju je 36-godišnji član obitelji zvjerski pretukao, ali ni to nije sve. Držao ju je zatočenu, a ona, čim je smogla snage, uspjela je pobjeći i potražiti pomoć, prenosi jutarnji.hr.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja nasilni muškarac je kazneno prijavljen zbog šarolikog spektra kaznenih djela - od prijetnji smrću i nasilja u obitelji do nanošenja teških tjelesnih ozljeda i protupravnog oduzimanja slobode.

U razgovoru s oštećenom zagrebački kriminalisti su doznali da ju je 36-godišnjak od travnja 2023. na području Svetog Ivana Zeline maltretirao. Verbalno ju je zlostavljao, vrijeđao i omalovažavao pogrdnim riječima, a od rujna prošle godine ju je i fizički zlostavljao i prijetio joj smrću.

Prije nekoliko dana ju je namamio na sastanak. Nazvao ju je na telefon i tražio da se nađu kako bi se u miru razišli. Nesretna žena u tu je njegovu priču povjerovala i došla je na dogovoreno mjesto.

Ušla je u njegov automobil i počeo joj je prijetiti. Nakon kraće vožnje, u šumi je zaustavio auto gdje je na nju fizički nasrnuo i brutalno je pretukao. Zatim ju je s teškim ozljedama odvezao na njegovu adresu prebivališta gdje joj je, prema navodima kaznene prijave, protupravno oduzeo slobodu.

Idućeg dana žrtva nasilnika je uspjela pobjeći te zatražiti liječničku pomoć kao i pomoć policije.

Iz Policijske uprave zagrebačke rekli su kako je osumnjičeni uhićen i priveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Oštećenoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/jutarnji.hr 13.02.2024.

Podijeli članak:

Povezani članci

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?