Now Reading:
Velika zvijezda žestokom glazbom „prodrmat” će šumicu: u Međimurje stiže – Shaquille O‘Neal!
Full Article 2 minutes read

Velika zvijezda žestokom glazbom „prodrmat” će šumicu: u Međimurje stiže – Shaquille O‘Neal!

Mjesec dana nakon što je potvrđeno da na Forestland 2024. stiže veliki Fedde Le Grand, službeno je objavljeno da upravo na Forest XII svoju europsku turneju započinje DJ Diesel, piše Jutarnji.hr.

Mnogima poznatiji kao košarkaška legenda Shaquille O‘Neal, četverostruki osvajač NBA lige, član Dream Team momčadi iz Atlante ‘96, svjetski prvak iz Toronta ‘94., ima i svoje umjetničko ime DJ Diesel. Čak 215 centimetara visok i 147 kilograma težak DJ Diesel svjetska je megazvijezda koja prvi put dolazi na hrvatski Forestland i nedvojbeno je najveći DJ svih vremena.

– DJ Diesel, Shaq, svima nama poznatiji je kao jedan od najboljih košarkaša svih vremena, MVP, Dream Team Shaq, ali on nastupa kao DJ i bavi se glazbom od svoje 14. godine – rekao je Krešo Biškup iz organizacije Forestlanda.

Jedan je od najvećih glazbenika, doslovno i preneseno, DJ Diesel nastupao je na Tomorrowlandu, EDC, Lost Lands, Lollapalooza, Electric Zoo, Forbidden Kingdom, Beyond Wonderland i svim najvećim svjetskim festivalima. Protekle godine pokrenuo je i svoj festival ‘Shaq‘s Bass All Stars‘, a u Međimurje stiže po završetku ljetne rezidencije u WYNN klubu u Las Vegasu”, piše Jutarnji.

Još 1993. Shaquille O‘Neal prodao je svoj debitantski album “Shaq Diesel” u više od milijun primjeraka i odmah ušao na 25. mjesto Billboard 100 ljestvice. Jedini je sportaš u povijesti s platinastim albumom, a od 2014. ima brojne suradnje kao DJ Diesel sa zvijezdama kao što su Steve Aoki, Riot Ten, NGHTMRE, Eliminate i ostalih.

– Shaq stiže na 12. Forestland kao najveća zvijezda koja je nastupala na sjeveru Hrvatske, definitivno će svojom žestokom jungle, drum-and-bass i electro glazbom protresti šumicu. Shaq je najveći ikad, a vjerujemo da će publika to prepoznati – rekao je Biškup, a piše Jutarnji.

foto: arhiva
sjever.hr/jutarnji.hr
10.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.