Now Reading:
Nudi se zanimljiv posao! Tester kondoma! Zainteresirani!?
Full Article 2 minutes read

Nudi se zanimljiv posao! Tester kondoma! Zainteresirani!?

Ususret Valentinovu, najveći sex shop u Hrvatskoj – Eros.hr poziva hrabre pojedince koji su spremni testirati granice vlastitih užitaka da postanu dio njihovog tima.

Ako ste mislili da su posao i užitak nespojiva kombinacija, razuvjerit će vas neuobičajeni oglas za posao u kojem se traži čak 30 osoba koje će testirati kondome na području cijele regije.

Hrabri, strastveni i otvorenog uma pojedinci mogu posao pretvoriti u ugodu i sudjelovati u istraživanju za unaprijeđenje intimne sigurnosti.

Oglas je objavljen na PickJobsu, najmodernijoj platformi za zapošljavanje koja ističe nesvakidašnje oglase za posao koji već dugo plijene pažnju na svjetskoj sceni, a od nedavno su dostupni i u Hrvatskoj.

– Tvrtke žele zaposliti pojedince koji bi testirali određene proizvode, uslugu ili doživljaj kako bi dobile povratne i nepristrane informacije iz prve ruke. Putem naše platforme ovakvi poslovi dolaze do krajnjeg korisnika uz iznimno veliki interes i kandidata i poslodavaca – kažu iz PickJobsa.

Pitate se kako postati dio istraživačkog tima? Prijaviti se možete putem obrasca u oglasu za posao i opisati zašto ste baš vi savršeni kandidat za navedeno radno mjesto.

Odabranih 30 osoba primit će kutiju proizvoda s uputama za ostavljanje recenzije. Najbolje napisana recenzija osvaja godišnju zalihu kondoma uz priliku da postane tester/recenzent za nove proizvode.

Oglas možete pronaći na platformi PickJobs, a prijaviti se možete na linku do 14. veljače 2024. godine.

foto: PickJobs
sjever.hr/PickJobs
07.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.