Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Hrvatska i svijet

Koji pacijent: Pijan ukrao autobus i sletio u odvodni kanal, izvlačili ga vatrogasci

Autor: Ivana Belošević
Koji pacijent: Pijan ukrao autobus i sletio u odvodni kanal, izvlačili ga vatrogasci

Vatrogasci JVP Velika Gorica u subotu navečer su dobili dojavu o slijetanju autobusa u jarak na Lukinić Brdu u Općini Pokupsko te su odmah otišli na mjesto događaja, prenosi 24sata.hr.

Zapovjednik JVP Velika Gorica rekao je kako su postavili svoje alate, razbili staklo na vratima, ušli u autobus i uspjeli izvući vozača. Zatim su ga predali djelatnicima Hitne medicinske pomoći, koji su, kao i policija, već stigli na mjesto događaja.

Policajci koji su izašli na teren brzo su utvrdili da je za volanom autobusa 52-godišnjak u vidno alkoholiziran stanju. Alkotestirali su ga te mu izmjerili koncentraciju od 2,15 promila alkohola u organizmu. Ubrzo su utvrdili da se za volanom autobusa našao neovlašteno, odnosno da ga je ukrao.

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je kako je između 2 i 3. veljače u Lukinić Brdu na području Pokupskog s parkirališta otuđen autobus Setra zagrebačkih registracija u vlasništvu trgovačkog društva, s kojim je oko 21.30 sati na adresi Lukinić Brdo kraj kućnog broja 13 sletio s kolnika u odvodni kanal osumnjičeni 52-godišnjak pod utjecajem alkohola

Vozač je zadržan na triježnjenju, sada nad njim slijedi kriminalističko istraživanje.

FOTO: JVP Velika Gorica

sjever.hr/24sata.hr 04.02.2024.

Podijeli članak:

Povezani članci

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?