Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Hrvatska i svijet

I sljedećeg tjedna nas očekuju proljetne temperature, no sredinom mjeseca prevrtljiva veljača skinut će masku i donijeti novo zahlađenje i snijeg

Autor: Ivana Belošević
I sljedećeg tjedna nas očekuju proljetne temperature, no sredinom mjeseca prevrtljiva veljača skinut će masku i donijeti novo zahlađenje i snijeg

Danas će prevladavati sunčano i toplije vrijeme. U istočnim krajevima unutrašnjosti poslijepodne će se prolazno naoblačiti, piše N1.

Na Jadranu će puhati slab do umjereni sjeverozapadnjak. Najviše dnevne temperature u unutrašnjosti i na Jadranu oko 15, a na otocima južnog Jadrana do 17 stupnjeva.

U ponedjeljak će biti pretežno sunčano uz malu vjerojatnost za jutarnju maglu, uz tokove rijeka, ali i na sjevernom Jadranu. Jutarnje temperature u unutrašnjosti oko dva stupnja, na Jadranu i uz Jadran od šest do deset.

Poslijepodne povećanu naoblaku prognoziraju u sjevernim krajevima unutrašnjosti uz slab sjeverozapadni vjetar. Na Jadranu će zapuhati jugozapadnjak. Najviše dnevne temperature u unutrašnjosti od 13 do 17, na Jadranu oko 15. 

Cijeli idući tjedan nastavit će se iznadprosječno toplo vrijeme, s proljetnim temperaturama. Krajem tjedna na Jadranu će jačati jugo uz obilnu kišu na Jadranu.

Međutim, prevrtljiva fašnička veljača će sredinom pokladnog mjeseca skinuti krinku te pokazati svoj prevrtljivi karakter, pa će uz buru i zahlađenje donijeti i malo snijega u planinske krajeve unutrašnjosti.

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/N1

Podijeli članak:

Povezani članci

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?