Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Crna kronika

Horor u Bjelovaru: Monstrum susjedu motikom ubio psa ispred kuće: „Šokiran sam, uznemiren i tužan”

Autor: Alenka Kučić
Horor u Bjelovaru: Monstrum susjedu motikom ubio psa ispred kuće: „Šokiran sam, uznemiren i tužan”

Šokantan slučaj u Bjelovaru – Stjepanu Godiniću susjed je motikom ispred kuće ubio psa, malog mješanca po imenu Tiko koji je s obitelji Godinić živio pet godina.

-Šokiran sam, uznemiren i tužan. Ne mogu oka sklopiti zbog ovoga što sam doživio. Susjed koji živi kraj mene i kojeg poznajem 40-ak godina mi je ispred kuće mučki motikom ubio psa, moga Tika. Kakav monstrum moraš biti za tako nešto – ispričao je u nevjerici Godinić novinaru Vedranu Cindriću s portala Klikni.hr.

Rekao je i kako je Tiko bio napušten pas kojeg su uzeli k sebi te da ga cijela obitelj jako voljela.

-Taj susjed, inače stariji čovjek, često sa svojim psom šeće po naselju, ali šeće s naoštrenom motikom u ruci. Tiko je izašao iz dvorišta, došao do njega, da bi ga ovaj udario motikom u glavu. Pas je odmah pao u nesvijest, ali ga je ovaj još išao dokrajčiti s nekoliko udaraca u glavu, nakon čega mi je doviknuo: „evo ti sada tvoga psa” – ispričao je Godinić za Klikni.hr.

Odmah je, kaže, zvao policiju i veterinarsku službu. Šokirana veterinarka konstatirala je da je pas uginuo od udaraca, a policija je izašla ne teren i uzela uginulog psa zbog dokaza.

sjever.hr/klikni.hr
02.02.2024.

Podijeli članak:

Povezani članci

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?