Now Reading:
Četveromjesečna beba iz Istre koja je bila u komi zbog frakture lubanje je stabilno – još se utvrđuje kako je došlo do ozljede
Full Article 50 second read

Četveromjesečna beba iz Istre koja je bila u komi zbog frakture lubanje je stabilno – još se utvrđuje kako je došlo do ozljede

dijete-beba

Dobra vijest stigla je iz riječke bolnice u kojoj je u četvrtak hospitalizirana četveromjesečna beba iz Istre s ozljedama glave – dijete je stabilno i zasad neće na operaciju.

Podsjetimo, istarska policija u četvrtak je objavila da su dobili dojavu pulske bolnice kako su zaprimili dijete s ozljedama glave. Beba je potom prebačena u KBC Rijeka gdje je utvrđeno da ima teže ozljede.

-Možemo vas informirati da je beba stabilno, uz nastavak mjera intenzivnog liječenja. Multidisciplinarni tim stručnjaka koji je prati za sada nije indicirao eventualni operativni zahvat – rekli su jutros iz KBC-a Rijeka za portal 24 sata.

Prema prvim informacijama, policija u kući u kojoj je dijete živjelo s roditeljima nije pronašla tragove nasilja, ali se utvrđuju sve okolnosti ovog slučaja i način kako je beba ozlijeđena. Policija još uvijek utvrđuje ima li ili nema elemenata kaznenog djela, pišu 24 sata.

foto: ilustracija
sjever.hr/24sata.hr
02.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.