Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Međimurje

Serjonski fašnik, veselica koja se ne zaobilazi: Veliki i mali, maskirani i nemaskirani, dođite na veliku zabavu u Murskom Središću!

Autor: Alenka Kučić
Serjonski fašnik, veselica koja se ne zaobilazi: Veliki i mali, maskirani i nemaskirani, dođite na veliku zabavu u Murskom Središću!

Ove će se subote, 10. veljače u Murskom Središću održati Mali i Veliki fašnik, a ovogodišnji Serjonski fašnik donosi i neke novine.

Mali će fašnik započeti kod promenade u 13.30 , a završiti na stepeništu ispred Gradske uprave Grada Mursko Središće. Novosti su vezane uz Veliki fašnik koji će ovaj put započeti na Šetnici svete Barbare u 15 sati, a završiti u novoj sportskoj dvorani, u kojoj će biti organizirana zabava za sve građane. Bili dio grupe maškara ili ne, bili pod maskama ili ne, pozvani ste da se pridružite fešti na kojoj će vas zabavljati Privat band, a u ponudi će biti i grah, kao i tekuća i ostala „pitanja”.

Serjonski se fašnik prvi put odvija u ovom formatu, s ciljem da se u većoj mjeri priključe svi Serjončari, a ne samo oni koji su dio nekih fašničkih grupa.

Sportska dvorana može primiti i do 2000 ljudi, pa nitko neće biti uskraćen fašničke zabave, a pošto je sljedeći dan neradni, moći ćete se i opustiti, kako i priliči obilježavanju ovog starog običaja.

Fašničke skupine mogu se prijaviti do 2. veljače 2024. godine na e-mail turistickazgms@gmail.com .

foto: grad mursko središće
sjever.hr/mursko-sredisce.com
01.02.2024.

Podijeli članak:

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?