Now Reading:
Koprivničko-križevačka županija osigurala gotovo dva milijuna eura za 24 javna poziva iz područja gospodarstva – evo koja
Full Article 50 second read

Koprivničko-križevačka županija osigurala gotovo dva milijuna eura za 24 javna poziva iz područja gospodarstva – evo koja

Proračunom Koprivničko-križevačke županije rezervirana su sredstva u ukupnom iznosu 1.940.000  eura  za koja će se moći putem 24 javna poziva za područje gospodarstva, a prijaviti se mogu četiri grupe korisnika.

Za privatni sektor za potpore male vrijednosti osigurano je 668 tisuća eura, za građane – fizičke osobe i donacije 316 tisuća eura, za javni sektor/kapitalnu pomoć osigurano je 863 tisuće eura i za udruge, turističke zajednice, znanstvene ustanove/donacije 93 tisuće eura.  

Javni pozivi, s obrascem zahtjeva i popisom dokumentacije, bit će objavljivani sukcesivno u razdoblju od  ožujka do rujna 2024. godine na mrežnoj stranici Koprivničko-križevačke županije, s planom objave javnih poziva, o čemu će se obavijestiti korisnici putem lokalnih tiskovina.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu.

FOTO: Arhiva

sjever.hr 31.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.