Now Reading:
Izlagači iz Koprivničko-križevačke županije i ove će se godine predstaviti u Gudovcu – Županija im financijski pomogla
Full Article 1 minutes read

Izlagači iz Koprivničko-križevačke županije i ove će se godine predstaviti u Gudovcu – Županija im financijski pomogla

Koprivničko-križevačka županija i ove je godine organizirala te financijski pomogla sudjelovanje izlagača sa svog područja na 19. međunarodnom pčelarskom sajmu i 10. izložbi vina i vinogradarske opreme koji će se 3. i 4. veljače 2024. godine održati na sajamskom prostoru Gudovac.

Ove godine na 19. međunarodnom pčelarskom sajmu sudjeluje šest izlagača, na 10. Izložbi vina i vinogradarske opreme njih devet, a uzorke za ocjenjivanje vina dostavilo je 13 vinara.

Otvorenje sajma je predviđeno za 10 sati, u Paviljonu 1 naći će se izložba meda i mednih proizvoda, a u Paviljonu 2 ponuda prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, izložba OPG-ova i ostalih proizvoda. U Aukcijskoj dvorani u Paviljonu 4 održat će se stručna predavanja, u Paviljonu 8 izložba meda i opreme za pčelarstvo, dok će se u Paviljonu 9 izložiti vino i vinogradarska oprema.

Sajam će biti otvoren u subotu od 9 do 17 sati, a u nedjelju 9 do 15 sati. Cijena ulaznica je 3 eura za grupe, djecu od 7-15 godina te umirovljenike i osobe s invaliditetom. Pojedinačna dnevna ulaznica je 4, a dvodnevna 6 eura.

sjever.hr/kckzz.hr
29.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.