Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Crna kronika

Maskirani lopovi pretukli, svezali i opljačkali ženu (64) i trudnicu (34), policija ih pronašla i uhitila isti dan

Autor: Robert Peharda
Maskirani lopovi pretukli, svezali i opljačkali ženu (64) i trudnicu (34), policija ih pronašla i uhitila isti dan

Zahvaljujući brzoj akciji policije, uhićena su trojica nasilnika i razbojnika, pišu 24sata, koji su u srijedu, 24. siječnja, u jutarnjim satima upali u obiteljsku kuću u Bokšiću nedaleko Našica.

Tamo su zatekli dvije žene, 64-godišnjakinju i 34-godišnju trudnicu. Bez da išta pitali, počeli su ih tući rukama i nogama po glavama i tijelima te su uz prijetnju nožem tražili da im žene predaju novac.

Lopovi su ih potom vezali i ispremetali cijelu kuću, a nakon što su pronašli novac i zlatni nakit, pobjegli su u nepoznatom smjeru.

Policijski službenici Policijske postaje Našice isti su dan uhitili tri muškarca, 25-godišnjaka sa šireg područja Našica, 22-godišnjaka iz Donjeg Miholjca i 39-godišnjeg stranog državljanina, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva nad dvije žene.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je uhićeni trojac počinio kaznena djela Razbojništvo i Teška tjelesna ozljeda, zbog čega su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske - priopćili su iz PU osječko-baranjske.

Pretučene žene su prevezene u Opću županijsku bolnicu Našice, gdje su starijoj utvrđene teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržana na liječenju, dok su mlađoj utvrđene lakše tjelesne ozljede i puštena je na kućnu njegu.

Foto: ilustracija
sjever.hr/24sata.hr
26.01.2024.

Podijeli članak:

Povezani članci

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?