Now Reading:
Atletski klub Međimurje poziva na 7. polumaraton Zrinskih: iskoristite ranu prijavu i platite najjeftiniju startninu
Full Article 1 minutes read

Atletski klub Međimurje poziva na 7. polumaraton Zrinskih: iskoristite ranu prijavu i platite najjeftiniju startninu

Započele su prijave za sudjelovanje na 7. polumaratonu Zrinskih u Čakovcu, koji će se održati 21. travnja. Čakovečki polumaraton održava se u organizaciji Atletskog kluba Međimurje Čakovec i pod pokroviteljstvo Međimurske županije i Grada Čakovca. Organizatori za sve zainteresirane sudionike imaju važnu obavijest.

– Skrećemo pozornost na rok za ranu prijavu i uplatu najjeftinije startnine koja traje do 15. veljače. Nakon tog roka započinje redovna prijava i nešto skuplja startnina koja traje od 16. veljače do 31. ožujka i nakon toga kasna prijava od 1. travnja pa sve do samog starta koja će biti najskuplja i za koju ne možemo osigurati majicu u startnom paketu – poručuju iz AK Međimurje Čakovec.

Natjecanje se paralelno boduje i za ekipno nadmetanje poduzeća „Team building race”, pa je prilikom prijave u rubrici potrebno navesti kojoj ekipi pripada trkač. Osim ovoga, utrka na 21 kilometar dio je 1. Hrvatske cestovne lige i SZ kupa, dok se utrka na pet kilometara boduje i za Vatrogasno prvenstvo Hrvatske.

Prijaviti se možete na ovoj poveznici, dok je više informacija o utrci dostupno ovdje.

sjever.hr
19.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.