Now Reading:
Policija pronašla drogu u stanu u Zagrebu: Kokain skrivali i prepakiravali u kinder jaje
Full Article 2 minutes read

Policija pronašla drogu u stanu u Zagrebu: Kokain skrivali i prepakiravali u kinder jaje

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakinjom i 28-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Neovlaštena proizvodnja i promet drogama”.

Sumnja se kako su mladić i žena od neutvrđenog datuma pa sve do 16. siječnja, protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, nabavljali i skladištili marihuanu i kokain radi daljnje prodaje. Drogu su skrivali, vagali i prepakiravali u stanu na Stenjevcu, a zatim i preprodavali.  

Policijski službenici su na temelju naloga Županijskog suda u Zagrebu obavili pretragu stana na Stenjevcu. Pronađene su jedna vrećica ispunjena marihuanom ukupne težine 148 grama, jedna vrećica ispunjena marihuanom ukupne težine 505 grama i jedna vrećica ispunjena s MDMA ukupne težine 80 grama.

Pronađeni su i jedno kinder jaje žute boje u kojem su se nalazile tri vrećice ispunjene kokainom pojedinačnih težina 0.8 grama, 0.75 grama i 0.40 grama, jedna vrećica ispunjena kokainom ukupne težine 34.92 grama, jedna vrećica ispunjena marihuanom ukupne težine 12.81 grama, jedna kutijica u kojoj se nalazio hašiš ukupne težine 6.29 grama, dvije digitalne vage, uređaj za vakuumiranje i vrećice za vakuumiranje i sedam komada streljiva kalibra. 

Policijski službenici su ujedno obavili i pretragu osobnog automobila marke Kia te su tamo pronađena tri mobilna uređaja koja su od 45-godišnjakinje i oduzeta.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenu 45-godišnjakinju predali pritvorskom nadzorniku, kaznena prijava podnijeta je općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu. Osumnjičeni 28-godišnjak će, zbog ranije mu izrečene kazne zatvora, biti predan nadležnom tijelu.

FOTO: PU zagrebačka

sjever.hr 18.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.