Now Reading:
U Koprivnici potpisan ugovor o projektiranju i izgradnji dječjeg vrtića na Bajeru
Full Article 1 minutes read

U Koprivnici potpisan ugovor o projektiranju i izgradnji dječjeg vrtića na Bajeru

U prošloj 2023. godini, Grad Koprivnica je temeljem otvorenog Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava za izgradnju, dogradnju, rekonstrukciju i opremanje predškolskih ustanova Ministarstva znanosti i obrazovanja i Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava iz mehanizma za oporavak i otpornost (NPOO) ostvario pravo na 3.220.343,48 eura bespovratnih sredstava za provedbu projekata izgradnje dva dječja vrtića.

Jedan od vrtića je onaj na gradskom području Bajer, a drugi u prigradskom naselju Herešin.

Povodom toga, u gradskoj je upravi s tvrtkom Radnik d.o.o. potpisan ugovor o projektiranju i izgradnji dječjeg vrtića na Bajeru. Potpisivanju ugovora prisustvovali su uime Grada Koprivnice gradonačelnik Mišel Jakšić i pročelnik Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislav Golubić i uime izvođača tvrtke Radnik d.o.o. predsjednik Uprave Mirko Habijanec i član Uprave Mario Biljan.

Radovi na novom dječjem vrtiću Bajer trebali bi završiti tijekom proljeća 2025. godine, koji će na dvije etaže osigurati smještaj za 14 odgojnih skupina na 2.205 kvadratnih metara. Za ukupno 280 djece izgradit će se sve potrebne prateće prostorije i igralište koje će se prostirati na 4.590 kvadratnih metara.

sjever.hr

17.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.