Now Reading:
ŠOK ZA HRVATSKE RUKOMETAŠE Ivan Martinović otpao i mora na operaciju!
Full Article 2 minutes read

ŠOK ZA HRVATSKE RUKOMETAŠE Ivan Martinović otpao i mora na operaciju!

Iza nas je šokantna utakmica na Europskom rukometnom prvenstvu u kojoj smo remizirali s Austrijom, a sada je uslijedio novi šok – Hrvatska je ostala bez Ivana Martinovića, a izbornik Goran Perkovac je rekao da je za njega je Europsko prvenstvo završeno.

-To je najveći gubitak. Mi i dalje imamo situaciju u svojim rukama, možemo biti prvi u grupi ako dobijemo Rumunjsku, ali najgore što se dogodilo je što smo izgubili Ivana Martinovića. Ima težu ozljedu ramena i vjerojatno će morati na operaciju – rekao je Perkovac, a prenosi Tportal.

Martinović će izvan igre biti nekoliko mjeseci.

-Žao mi ga je sa sportske strane, ali još više sa ljudske jer je to izuzetan mladi momak koji bi nam sigurno jako pomogao. Želim mu brz oporavak i da nam se što prije vrati – kazao je Perkovac.

Na pitanje hoće li pozvati nekog novog, možda Luku Stepančića, izbornik je dan nakon utakmice na konferenciji za medije rekao da neće zvati nikoga novoga.

-Sto posto vjerujem momcima koji su ovdje i koji su pokazali karakter i kvalitetu i zaslužili su puno povjerenje – kazao je Perkovac, a prenosi Tportal.

Ukratko, Perkovac je dao prednost Mateu Marašu i Luki Lovri Klarici koji po njegovom mišljenju mogu pokriti poziciju desnog vanjskog do kraja turnira. Kako će to izgledati vidjet će se već u utorak kad je na rasporedu utakmica protiv Rumunjske u zadnjem kolu skupine. Samo pobjeda igra Hrvatskoj!

foto: hrvatski rukometni savez
sjever.hr/tportal.hr
15.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.