Now Reading:
U potrazi ste za poslom? Donosimo vam ponudu poslova na sjeveru Hrvatske
Full Article 8 minutes read

U potrazi ste za poslom? Donosimo vam ponudu poslova na sjeveru Hrvatske

U potrazi za poslom? Ne tražite dalje od portala posao.hr! Otkrijte kojih je 10 izabranih pozicija na sjeveru Hrvatske i čekaju upravo vas ovog tjedna!

Krapinsko-zagorska županija

Lidija obrt zapošljava na poziciji Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Mogući je rad od kuće. Kandidat treba poznavati pisani i čitani njemački jezik. Nudi se suradnja s uspješnom njemačkom kompanijom, samostalno kreiranje svog vremena te jedinstven pristup načinu rada. Prijave su na linku do 19.1.2024.

LOGOPEDSKI KABINET LINEA j.d.o.o. traži zaposlenika na poziciji Magistra logopedije (m/ž). Mjesto rada je Krapina. Potrebna je fakultetska razina obrazovanja. Od kandidata se očekuje otvorenost, komunikativnost i mogućnost rada s djecom. U opis posla pripada logopedskaobrada, pisanje nalaza te izrada didaktičkih igara i materijala. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, bogato opremljeni poslovni prostor te opuštena atmosfera rada. Za više informacija i prijavu posjetite link do 31.1.2023.

STOLARIJA LISAK zapošljava na poziciji Stolara (m/ž). Mjesto rada je Donja Stubica. Potrebna je završena srednjoškolska razina obrazovanja, radno iskustvo od minimalno godinu dana te položeni vozački ispit B kategorije vozila. Kandidat će odrađivati poslove vezane za izradu namještaja i mora posjedovati znanje za izradu namještaja od pločastog materijala. Za prijavu posjetite link do 31.1.2023.

Tvrtka PLODINE tražiMesara (m/ž)za rad u Pregradi, Krapinsko-zagorska županija. Posao uključuje obradu mesa, pripremu mesnih prerađevina te usluživanje kupaca. Potrebna je srednja škola (3 ili 4 godine), a radno iskustvo nije važno. Posjetite link do 19.1.2024.

Tvrtka FRAGMAT H traži 5 pomoćnih radnika u proizvodnji (m/ž) za radu Svetom Križu Začretju, Krapinsko-zagorska županija. Posao uključuje rad na proizvodnoj liniji. Potrebna je osnovna škola (niži razredi ili završena), srednja škola (3 godine) ili bez obrazovanja. Radno iskustvo nije važno. Posjetite linkdo 31.1.2024.

Elektro-Pozaić d.o.o. traži inženjera (m/ž) elektrotehnike u Zlataru. Potrebna je viša ili prvostupanjska stručna sprema, 2 godine radnog iskustva te poznavanje AutoCAD-a i MS Office paketa. Posao obuhvaća izradu dokumentacije za gradilišta i elektroshema. Posjetite link do 22.1.2024.

Udruga Distrofičara Krapina traži Osobnog asistenta (m/ž) u Hrašćini. Posao obuhvaća pružanje pomoći ženskoj osobi s invaliditetom (higijena, obroci) 20 sati tjedno. Zahtijeva se srednja škola, kategorija B vozačke dozvole, i komunikativnost. Prijave su putem linka do 22.1.2024.

Elektro-Pozaić d.o.o. traži Inženjera elektrotehnike (m/ž) za fotonaponske elektraneu Zlataru. Posao uključuje održavanje solarnih elektrana, izradu izvješća te suradnju s odjelima razvoja i prodaje. Potrebno je 2 godine iskustva, viša ili prvostupanjska stručna sprema, puno radno vrijeme. Za više informacija i prijave posjetite link do 22.1.2024.

Orion d.o.o. traži Vozača/Dostavljača C kategorije (m/ž) u Hrvatskoj. Nude stalni radni odnos, redovita primanja, dnevnice i druge beneficije.Prijavite se putem linka do 12.1.2024.

KTC d.d. traži Radnika na benzinskoj stanici (m/ž) za rad u Zaboku. Posao uključuje prodaju goriva,plina te ostalih proizvoda, a zahtijeva SSSi minimalno godinu dana radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 31.1.2024.

Međimurska županija

Konzum Plus d.o.o zapošljava na pozicijama Prodavača gotovih jela (m/ž), Skladištara u prodavaonici (m/ž), Studentskog posla (m/ž), Blagajnika (m/ž), Prodavača (m/ž) te Mesara (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Svaka pozicija kandidatima nudi naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, dodatno zdravstveno osiguranje te isplatu božićnice, uskrsnice i mnoge druge nagrade. Za više informacija o svakoj poziciji posjetite link do 18.1.2024.

Globalna hrana d.o.o. traži Studente za rad (m/ž) u McDonald’s restoranima na različitim lokacijama. Posao uključuje pripremu hrane, posluživanje gostiju i osnovna čišćenja. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, plaćeni liječnički pregled te mogućnost osobnog rasta i razvoja. Prijave su otvorene putem linka do 11.1.2024.

Sunce Hoteli d.d. / Bluesuntraži zaposlenike na pozicijama Suradnika u investicijama – strojarski inženjer (m/ž), Suradnika za investicijske projekte (m/ž), Suradnika u investicijama – inženjer elektrotehnike (m/ž), Project managera (m/ž) te Interiordesigner-a (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 31.1.2024.

Adecco Hrvatska traži operatera za pomoć na njemačkom jeziku i Konzultanta na talijanskom jeziku te Radnika u dentalnom laboratoriju u Čepinu. Nude fleksibilnost radnog vremena, edukaciju i bonuse. Za prijavu posjetite link do 8.1.2024. za Operatera za pružanje pomoći na cesti na njemačkom jeziku (m/ž), a za Konzultanta na talijanskom jeziku do 31.1.2024.

Lidija obrt zapošljava na poziciji Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Mogući je rad od kuće. Kandidat treba poznavati pisani i čitani njemački jezik. Nudi se suradnja s uspješnom njemačkom kompanijom, samostalno kreiranje svog vremena te jedinstven pristup načinu rada. Prijave su na linku do 19.1.2024.

KTC d.d. traži zaposlenika na pozicijama Prodavača (m/ž), Blagajnika (m/ž) i Mesara (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Kandidat mora imati završenu osnovnu školu, jednu godinu radnog iskustva, vozačku dozvolu B kategorije. Za više informacija posjetite link do 15.1.2024.

CONSUL-MONT d.o.o. traži 2 zavarivača (m/ž) s minimalno 2 godine iskustva za rad u Čakovcu. Posao je na određeno vrijeme, puno radno vrijeme i bez osiguranog smještaja. Prijavite se putem linka do 27.1.2024.

Studenac d.o.o. traži Specijalista za nova otvaranja i preuređenja poslovnica (m/ž) za rad diljem Hrvatske. Poslodavac nudi podršku, stručno usavršavanje, ugodnu radnu atmosferu i mogućnost doprinosa razvoju kompanije. Za više informacija i prijavu posjetite link do 16.1.2024.

Orion d.o.o. traži Vozača/Dostavljača C kategorije (m/ž) u Hrvatskoj. Nude stalni radni odnos, redovita primanja, dnevnice i druge beneficije.Prijavite se putem linka do 12.1.2024.

Adecco traži Konzultanta za kontakt centar na talijanskom jeziku (m/ž) u Rijeci/cijeloj Hrvatskoj. Potrebno je izvrsno talijansko znanje (B2/C1), a nude se plaćeni trening, fiksna plaća, bonusi, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada od doma, sportske pogodnosti i kontinuirana edukacija. Prijave su otvorene putem linka do 31.1.2024.

Varaždinska županija

Radio Sjeverni.FM traži voditelja/voditeljicu vijesti u Varaždinu, nudeći rad u dinamičnom okruženju, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja te sudjelovanje na regionalnim festivalima. Za više informacija posjetite link.

Konzum Plus d.o.o zapošljava na pozicijama Prodavača gotovih jela (m/ž), Skladištara u prodavaonici (m/ž), Vozača B i C kategorije, Studentskog posla (m/ž), Blagajnika (m/ž) te Mesara (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Svaka pozicija kandidatima nudi naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, dodatno zdravstveno osiguranje te isplatu božićnice, uskrsnice i mnoge druge nagrade. Za više informacija o svakoj poziciji posjetite link do 18.1.2024.

Sunce Hoteli d.d. / Bluesuntraži zaposlenike na pozicijama Suradnika u investicijama – strojarski inženjer (m/ž), Suradnika za investicijske projekte (m/ž), Suradnika u investicijama – inženjer elektrotehnike (m/ž), Project managera (m/ž) te Interiordesigner-a (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 31.1.2024.

Globalna hrana d.o.o. traži Studenta za rad (m/ž)i Radnika u restoranu (m/ž) u McDonald’s restoranima na različitim lokacijama. Posao uključuje pripremu hrane, posluživanje gostiju i osnovna čišćenja. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, plaćeni liječnički pregled te mogućnost osobnog rasta i razvoja. Prijave su otvorene putem linka do 11.1.2024.

Kubak Stil d.o.o. traži Asistente prodaje (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Posao uključuje rad s kupcima, blagajničke zadatke, slaganje i zaprimanje robe te brigu o dućanu, a traže se ljubazni, komunikativni i timski orijentirani kandidati. Prijavite se putem linka do 11.1.2024.

Knauf Insulation d.o.o.traži Proizvodno-transportnog radnika (m/ž) u Novom Marofu s KV/SSS stručnom spremom. Nude se ugovor na neodređeno, stimulativna primanja i razni dodatni benefiti. Prijavite se putem linka do 2.2.2024.

KTC d.d. traži radnika u poljoljekarni (m/ž) u Jalžabetu s SSS u poljoprivredi. Posao uključuje sortiranje i pripremu robe te pomaže u istovaru i utovaru. Nude mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka do 20.1.2024.

Manpower zapošljava na poziciji Operater završne dorade proizvoda (m/ž), Operater stroja (m/ž) i Operater završne dorade proizvoda (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu  posjetite link do 1.2.2024.

Orion d.o.o. traži vozača/dostavljača C kategorije prijevoz tereta u Hrvatskoj. Nude stalni radni odnos, redovita primanja, dnevnice i druge beneficije.Prijavite se putem linka do 12.1.2024.

Workforce Ljudski Potencijalid.o.o. traži Specijalista za terensku prodaju (m/ž) za Hrvatski Telekom s radnim mjestima diljem Hrvatske, nudeći fiksnu plaću, stimulativna primanja, edukaciju te radno okruženje s mogućnošću napredovanja. Prijave su otvorene putem linka do 31.1.2024.

Posjetite službenu stranicu posao.hr kako biste vidjeli ostatak ponude poslova. Sretno!

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/posao.hr 07.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.